Webinar: Circulair inkopen

Webinar: Circulair inkopen

Ben jij werkzaam bij of voor een overheidsinstantie en is verduurzamen een topprioriteit, maar spelen de kosten een rol, waardoor je niet de meest duurzame keuzes kunt maken?

Bij aanbestedingen spelen vaak twee dingen een grote rol; wat biedt een leverancier aan en hoeveel kost het? Soms lijken deze wensen niet samen te kunnen gaan, maar Marleen van der Ziel kan je hierbij helpen. Als professional in circulair samenwerken en aanbesteden heeft zij de afgelopen jaren veel instanties geholpen de meest duurzame keuzes te maken met slimme financiële oplossingen. Wat daarbij komt kijken is samen zoeken naar een creatieve oplossing, goede communicatie en een ijzersterke samenwerking.

Webinar

In dit webinar helpt Marleen je op weg om anders naar eventuele problemen te kijken en ze geeft tips voor hoe zo’n samenwerking eruit kan zien. Duidelijke afspraken maken en zorgen dat deze nagekomen worden, niet alleen op basis van vertrouwen, maar op basis van een betrouwbare samenwerking.

Benieuwd naar haar oplossingen? Meld je aan voor donderdag 22 september 14.00 voor de gratis online webinar of kijk de opname later terug.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven