Zit-sta bureau belangrijk bij vitale thuiswerkplek

Een zit-sta bureau speelt een belangrijke rol in een vitale thuiswerkplek. Jisk Boschma van Smart WorkPlace partner Vertidesk heeft een eigen label voor de thuismarkt, ErgoHome. Hij vertelt erover op Goede Zaken TV.

Met ErgoHome richt Boschma zich op de thuismarkt. Een groeimarkt, aldus Boschma, zeker vanwege de toenemende aandacht bij organisaties voor de ergonomie van de thuiswerkplek. Hij geeft het voorbeeld van een groot advocatenkantoor met 300 advocaten die vanwege de intelligente lockdown allemaal thuis moesten gaan werken. “Die advocaten hadden daar vreselijk veel last van. Wij hebben toen met ErgoHome een proefplaatsing gedaan en zijn vervolgens geselecteerd. Inmiddels zijn de advocaten zo tevreden dat ze er ook over vertellen aan hun klanten die ze thuis ontvangen.”

Boschma ziet dat de thuismarkt groeit. Daar stond in de periode maart-augustus een terugval in de kantorenmarkt tegenover. “Daarom waren we blij met ErgoHome, want de omzet daaruit verving de omzet uit de kantorenmarkt.” Inmiddels begint echter ook de omzet uit de kantorenmarkt weer op gang te komen, vertelt Boschma. “Bedrijven stoten soms ruimtes af en willen vervolgens de resterende ruimtes opnieuw invullen. Met onder meer de zit-sta bureaus.”

Boschma spreekt daarom van “een goed jaar dankzij corona”. Ook over de toekomst is hij optimistisch: “Voor ons is dit een goede ontwikkeling. Organisaties krijgen namelijk nu nieuwe inzichten over hoe werken in de toekomst het meest productief zal zijn. Corona is daarin een eye-opener en aanjager geweest. Want omdat mensen noodgedwongen thuis moesten werken, moest de vraag beantwoord worden hoe je thuis productief kunt blijven.” Voor Boschma is het antwoord eenvoudig: “Met een zit-sta bureau en een goede stoel help je medewerkers al heel goed.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven