Collin Anders stapt over naar Solved

Collin Anders stapt over naar Solved

Recentelijk is Collin Anders partner geworden bij Solved. Daarmee is hij overgestapt van het 600 fte’s tellende Cushman & Wakefield naar het 17 medewerkers sterke team van Smart WorkPlace partner Solved.

Volgens Collin valt de omslag wel mee: “Sterker nog, het voelt hier bij Solved als een warm bad. Ik ga doen wat ik altijd al deed, maar dan vanuit een andere filosofie: puur gericht op de vastgoedgebruiker.”

Collin wordt medeverantwoordelijk voor het aansturen van internationale portefeuilles, schaalvergroting en de acquisitie van nieuwe klanten die passen binnen de groeiambities van Solved. “De focus van Solved op de gebruikersadvisering is een gouden zet gebleken. Die heeft internationale potentie en dat was voor mij een uitdaging die té mooi is om te laten liggen. Met alles wat ik tot nu toe gedaan en bereikt hebt, denk ik dat ik een cruciaal steentje kan bijdragen aan de groeiambities van Solved”, aldus Collin.

Collin kende de overige partners van Solved, Olivier van Gool, Erik Tijsma en Oscar Swagerman, al langer. Bij zijn vorige werkgever heeft hij al vaker met ze samengewerkt. Dat smaakte naar meer. Collin: “Hun visie om zich puur te richten op de advisering van de vastgoedgebruiker spreekt mij erg aan. Ze claimen daarmee echt een unieke positie in de markt. Als gebruikersadviseur zijn ze inmiddels toonaangevend. Een mooi voorbeeld van hoe Solved de focus op de vastgoedgebruiker invult, is de tool Thuiswerkfactor. Die Thuiswerkfactor werd door meer dan 5.000 mensen bij vele bedrijven ingevuld en geeft een goed inzicht wie, wanneer en, waarom weer naar kantoor wil of gaat na Corona. Over dit onderwerp heeft Solved ook het interessante whitepaper ‘minder meters, meer muren’ uitgebracht.”

Olivier van Gool vult aan: “De komst van Collin past perfect bij onze groeiambities. Onze strategische adviesdiensten gericht op huisvestingspraktijk en eindgebruikers, hebben we de afgelopen jaren uitgebreid met een project managementafdeling en workplace adviseurs. Zo onze klanten helpen tijdens het hele vastgoedproces, van start tot oplevering. De overname door Parella uit Parijs en onze actieve betrokkenheid bij de internationale eindgebruikersorganisatie Exis Global, past bij onze groeiambitie. Collin is de ontbrekende schakel om die sneller te kunnen realiseren.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven