8.192 virtuele microfoons in één oplossing

Hoe zorg je ervoor dat iedereen in de ruimte goed verstaanbaar is? Daarvoor zet Nureva met de HDL300 8.192 virtuele microfoons in.

Flexibele, vergader-, meetingruimtes of klaslokalen – het HDL300-systeem met 8.192 virtuele microfoons biedt echte dekking van de volledige ruimte en rijke, heldere weergave in elke ruimte tot 7,6 x 7,6 meter. De Nureva HDL300 is o.a. gecertificeerd voor Microsoft Teams, Barco ClickShare Conference en Zoom.

De Nureva HDL300 is geschikt voor ruimtes tot 55 vierkante meter. De 8.192 virtuele microfoons zorgen ervoor dat iedereen in de ruimte goed verstaanbaar is. Of je nu rond een tafel zit, een staande meeting houdt of dynamisch aan het samenwerken bent op interactieve displays.

Nureva HDL300 is een plug en play oplossing. Nureva HDL300 heeft geïntegreerde microfoons en een speaker bar welke aan de muur wordt bevestigd. Naast de computer komt een breakout box, deze wordt standaard meegeleverd. Deze computer moet beschikken over een conference software zoals Skype for Business. Nureva HDL300 is geschikt voor kleine tot middelgrote meetingrooms.

De gepatenteerde microphone Mist-technologie is het brein achter het HDL300-systeem. Terwijl traditionele beamforming en tafelblad-omnidirectionele systemen dode zones achterlaten waar mensen niet kunnen worden gehoord, vult de Microphone Mist-technologie een ruimte met duizenden virtuele microfoons om een echte volledige kameropname te leveren. Voor het eerst kunnen teamleden worden gehoord, ongeacht waar ze zich bevinden of in welke richting ze staan.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven