Masterclass over waardengedreven integrale werkomgevingen

Hoe realiseer je een efficiënte en effectieve werkplekstrategie en kom je tot waardengedreven, integrale werkomgevingen? Daarover gaat de masterclass van Lizette Engelen.

Meer dan ooit is er aandacht voor de werkomgeving. Tegelijkertijd is het een uitdaging om de ruimte en tijd te vinden om een efficiënte en effectieve werkplekstrategie te realiseren. In deze masterclass neemt Lizette Engelen ons mee in haar verhaal hoe we tot waardengedreven, integrale werkomgevingen kunnen komen, juist nu. Vanuit een passie voor de omgeving en met ruim 20 jaar ervaring in ziekenhuizen, 15 jaar in werkomgevingen en ruim 10 jaar onderzoekservaring kan ze op holistische wijze duiden welke aspecten hierin belangrijk zijn. Ook laat ze aan de hand van ervaringen in het Karolinska University Hospital in Stockholm zien hoe een aanpak vanuit value based healthcare en denken vanuit positieve gezondheid een goede basis kan vormen voor werkplekstrategie.

De masterclass van Lizette Engelen is de vijfde uit de reeks die door CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace is geproduceerd.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende masterclasses? Vul dan het Remind Me-contactformulier in om tijdig over de komende masterclasses te worden geïnformeerd. Inmiddels zijn er vier masterclasses geweest.

  • De eerste masterclass was van Simone Leenders. U kunt deze masterclass hier terugzien.
  • De tweede masterclass was van Herman Kok. U kunt deze masterclass hier terugzien.
  • De derde masterclass was van Yvette Tietema. U kunt deze masterclass hier terugzien.
  • De vierde masterclass was van Nils Bonder. U kunt deze hier terugzien.
Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven