Interactief gereedschap voor hybride kantooromgeving

Interactief gereedschap voor hybride kantooromgeving

Hoe kun je digitaal samenwerken in een hybride kantooromgeving? Well-E voorziet hierin met het SMART Board 7000r Pro van SMART Technologies.

Plaats- en tijdonafhankelijk werken ontwikkelt zich de afgelopen jaren sterk. Even een teamoverleg via ZOOM, WebEx of Teams is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse manier van werken. Of je nu thuiswerkt of met je collega’s op kantoor of beide, een zogenaamde hybride vorm van werk, belangrijk is dat je samen kunt werken en overzicht behoudt.

Naast het video-vergaderen zien we steeds meer de vraag voorbijkomen van organisaties die interactief willen samen werken. Dus wat men analoog in de vergaderkamer deed op een whiteboard, wil men nu digitaal met de nodige voordelen daarbij. Gezien onze telefoons en tablets van heden ten dage is die sprong helemaal niet zo groot meer. Het werken met je team aan projecten op een touchscreen en met software die op elk apparaat te openen is, is nu binnen handbereik.

SMART Technologies bekend van de SMART Boarden is hierin een wereldmarktleider die voorziet in deze groeiende behoefte. Het SMART Board 7000r Pro is een uitstekend voorbeeld van, hoe je door een optimale combinatie van hardware en software, gecombineerd met een goede dosis gebruiksvriendelijkheid, een krachtig interactief gereedschap kunt realiseren voor je hybride kantooromgeving.

Well-E is hierin specialist en zoekt samen met klanten naar een werkbare oplossing die locatieonafhankelijk is en afgestemd op de persoonlijke behoeften om zo een optimale samenwerking te creëren.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven