De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving

De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving

Iedere organisatie is uniek, het hybride werken is voor elke organisatie anders. Smart WorkPlace partner HEVO stelde de whitepaper 'De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde omgeving' samen.

Hybride werken is het nieuwe werken. De combinatie tussen thuis, op kantoor of elders werken en tussen fysiek en digitaal werken, afhankelijk van de werkzaamheden. Het zorgt voor een betere balans tussen werk en privé, verhoogt de productiviteit en het werkgeluk.

Iedere organisatie is uniek, het hybride werken is daarom voor elke organisatie anders. De overstap naar een andere, hybride manier van werken is een complex veranderingsproces en vraagt om een integrale benadering vanuit de samenhang tussen ICT, mens & organisatie en huisvesting. 

De nieuwe hybride manier van werken geeft u de noodzakelijke flexibiliteit en toekomstbestendigheid in een veranderende wereld. HEVO heeft hierover een whitepaper opgesteld: 'De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving'.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven