Onderwijs in juni centraal thema bij Smart WorkPlace

Onderwijs in juni centraal thema bij Smart WorkPlace

Onderwijs is onontbeerlijk om het vakgebied workplace management verder te brengen. Daarom is onderwijs in juni het centrale thema bij  Smart WorkPlace.

Onderwijs zorgt ervoor dat workplace managers over de juiste tools beschikken om de uitdagingen van het hybride werken het hoofd te bieden. Waarbij bovendien meer dan voorheen steeds meer de co-creatie met het bedrijfsleven zal worden gezocht, al dan niet in een campus-omgeving. Als kennisplatform onderschrijft Smart WorkPlace het belang van onderwijs voor workplace management. Daarom lanceerde het begin dit jaar de Workplace Academy. Inmiddels heeft de eerste groep deelnemers de Basisopleiding workplace management gevolgd.

Ondertussen is ook het onderwijs onderweg naar het ‘nieuwe normaal’, een hybride vorm waarin digitalisering nog meer dan voorheen een voorname rol zal gaan spelen. In die overgang komt ook de optimalisering van bezetting en benutting van onderwijsruimtes aan de orde. En natuurlijk blijft ook de aandacht voor de werkomstandigheden in het onderwijs, zoals de luchtkwaliteit.  

Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van Onderwijs hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven