23 september 2021: Tweede edite Basisopleiding WorkPlace Academy op vier inspirerende locaties

23 september 2021: Tweede edite Basisopleiding WorkPlace Academy op vier inspirerende locaties

okt14

Op 23 september start de tweede editie van de Basisopleiding Workplace Management. Voor het eerst offline en op vier inspirerende locaties.

De eerste dag, 23 september, duurt van 10 tot 17 uur en vindt plaats bij a.s.r. in Utrecht. Tijdens deze eerste dag worden de eerste twee modules behandeld. Hoofddocent Jan Gerard Hoendervanger verzorgt de introductie, waarna Ruurd Baane ingaat op de vraag wat de belangrijkste mens- en organisatieopgaven zijn die naar voren komen bij workplace management en hoe je hier goed invulling aan kunt geven.

De tweede dag, 30 september, duurt van 14 tot 17 uur en vindt plaats bij Edge Olimpic in Amsterdam. Tijdens deze dag komt de derde module aan de orde, waarbij Cees van der Spek het aspect ‘werklocaties en mobiliteit’ behandelt. Van der Spek is ervan overtuigd dat een gebouw valt of staat met de rol die de workplace manager daarbinnen speelt.

De derde dag, 7 oktober, duurt ook van 14 tot 17 uur en vindt plaats bij het hoofdkantoor van AM in Utrecht. Tijdens deze dag komt de vierde module aan de orde, ‘Werkplek en services’, verzorgd door Hester van Sprang en Arrien Termaat. Daarbij is de vraag leidend wat er in de werkomgeving gebeurt en welke oplossingen daarbij passen.

Bij de tweede en derde dag is Nick Lettink, die samen met Jan Gerard Hoendevanger de rode lijn bewaakt, dagvoorzitter. Bij de derde module gaat Lettink bovendien in op de doorvertaling naar persona’s, terwijl hij bij de vierde module de doorvertaling van de theorie van de marktontwikkeling samen met de persona’s naar een customer journey behandelt. Lettink ziet als voornaamste uitdagingen voor de workplace manager flexibel zijn en de balans vinden tussen het persoonlijk belang en het teambelang.

De vierde en laatste dag, 14 oktober, duurt net als de eerste dag van 10 tot 17 uur, en vindt plaats bij Youmeet in Utrecht. Tijdens het eerste deel van de dag komt de vijfde module aan de orde, ‘ICT en smart buildings’, verzorgd door Edwin Koose. Hij gaat in op welke ICT-trends relevant zijn en wat de toegevoegde waarde is van smart buildings. De laatste module tenslotte wordt opnieuw verzorgd door hoofddocent Jan Gerard Hoendervanger. Hij behandelt daarin de businesscase die als een rode draad door de Basisopleiding Workplace Management loopt en verzorgt de afronding.

Voor de Basisopleiding Workplace Management van 23 september zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom nu hier snel in!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 23 september 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven