Ysmart nieuwe partner Smart WorkPlace

Ysmart nieuwe partner Smart WorkPlace

Het verzamelen van data geeft ons de inzichten om de manier waarop we werken, leven en beleven in gebouwen te verbeteren. Dat stelt expert Frans Konings van Ysmart, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Ysmart voor de werkomgeving van de toekomst?   

“Duurzaamheid en Klimaatverandering treffen iedereen. Een van de maatregelen heeft een direct effect op gebouwen, namelijk de energieprestatie-eis dat kantoren minimaal energielabel C in 2023 moeten hebben. Om dit te bereiken moeten we installaties vernieuwen, groene energie opwekken (zoals zonne-energie) en weten hoe mensen werken en leven in gebouwen.

Digitalisering – de IoT-technologie – biedt de mogelijkheid om de gebouwen, ruimtes en werkplekken met elkaar te verbinden. Dit maakt efficiëntie, veiligheid en voorspellend beheer van gebouwen mogelijk.

Data is de sleutel! Het verzamelen van data geeft ons de inzichten die we nodig hebben om de manier waarop we werken, leven en beleven in gebouwen te verbeteren.”

Welke rol kan Ysmart daarbij spelen?   

“Ysmart, een start-up in de installatiebranche, is opgericht in 2019. Wij creëren smart solutions voor gebouwen, daar waar we als mens ontmoeten, beleven en werken. Dat doen wij door connecties te maken tussen installaties met smart oplossingen én sensoren die waardevolle data genereren voor klanten, altijd met het doel duurzaamheid te stimuleren en het welzijn van de mensen te verbeteren. Daarbij is ons motto  ‘Connected by passion’.”

Waarom is het belangrijk voor Ysmart om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?   

“Ysmart is de partner van Spaceti, hét Space Management Platform om werkplekken te digitaliseren. Hiermee brengen wij mensen weer bij elkaar en stimuleren de transformatie naar een hybride, flexibele en datagestuurde omgeving. Ook installaties verbinden we aan dit platform, zodat gebruik, onderhoud en beheer beter dan ooit tevoren worden voorspeld.

Dit is één van de elementen die bijdragen aan een smart workplace. Door ons te verbinden aan het kennisplatform Smart WorkPlace met bedrijven die ook een belangrijke bijdrage leveren aan dit doel bouwen we aan gezamenlijke expertise en slagkracht naar de markt om deze transitie te versnellen.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven