Gratis whitepaper: De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving

Gratis whitepaper: De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving

Iedere organisatie is uniek en het hybride werken is voor elke organisatie anders. Daarom stelde HEVO de whitepaper 'De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde omgeving' samen.

Hybride werken is het nieuwe werken. De combinatie tussen thuis, op kantoor of elders werken en tussen fysiek en digitaal werken, afhankelijk van de werkzaamheden. Het zorgt voor een betere balans tussen werk en privé, verhoogt de productiviteit en het werkgeluk.

Door de coronacrisis is het digitaal, plaats- én tijdonafhankelijk werken bij bedrijven en organisaties, waar dat eerst nog niet mogelijk was, versneld geïmplementeerd. Werknemers gaan bewuster nadenken over waarom en wanneer ze naar kantoor gaan. Echter, de behoefte om naar kantoor te gaan zal blijven. De coronacrisis laat immers zien dat werknemers het gebrek aan sociale interactie missen bij het werken op afstand. Het is belangrijk dat organisaties het belang van deze menselijke connecties herkennen en daar hun werknemers met goede kantoorhuisvesting in ondersteunen.

Breed draagvlak essentieel

In de whitepaper lees je hoe je door actieve betrokkenheid een breed draagvlak en bewustzijn creëert bij werknemers. De bereidheid van werknemers om mee te gaan naar een andere manier van werken is de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle implementatie. Hoe doe je dat? 

Download gratis de volledige whitepaper 'De nieuwe hybride manier van werken in een inspirerende en gezonde omgeving'

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven