Interalu nieuwe partner van Smart WorkPlace

Interalu nieuwe partner van Smart WorkPlace

Eindgebruikers kennis laten maken met een betaalbare flexibele oplossing voor het verwarmen en koelen van de workplace. Dat wil David Molevelt van Interalu, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Interalu voor de werkomgeving van de toekomst?  

“Wij zien dat de wensen van de gebouweigenaren steeds vaker gericht zijn op een zeer duurzame inrichting van de kantoren en op een laag energieverbruik. Bovendien stelt de overheid zware eisen als het gaat om verbruik van energie bij zowel de verlichting als in de klimaatsystemen. De eindgebruikers op hun beurt stellen de eis dat de te huren ruimtes voldoen aan hoge eisen op het gebied van BREEAM en WELL om zo hun bedrijf een duurzaam en gezond karakter mee te geven.

Verwarmen en koelen wordt in deze eisen vertaald in lage temperaturen en kleine temperatuurverschillen omdat warmtepompen hier de meest duurzame NOM of BENG omgeving opleveren. Bij verlichting zien we het lage energieverbruik terug in de LED-verlichting, in intelligente dimming en in aan/afwezigheidsensoren.”

Welke rol kan Interalu daarbij spelen?  

“Interalu is een innovatief familiebedrijf, dat heel dicht op de klanten en projecten staat. In het gedachtegoed van Interalu staat duurzaamheid bovenaan. Met veel kennis van verwarmen, koelen, akoestiek, BREEAM, ventilatie en verlichting leveren we samen met onze partners/leveranciers in veel gebouwde omgevingen een zeer aangename werkomgeving.” 

Waarom is het belangrijk voor Interalu om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

“We delen graag onze expertise en willen met het deelnemen aan het kennisplatform Smart WorkPlace ook de eindgebruiker kennis laten maken met een betaalbare flexibele oplossing voor het verwarmen en koelen van de workplaces. Een tweede reden waarom we graag van de partij zijn is dat we de awareness rondom het onderwerp van klimaatplafonds op verschillende niveaus in investerende instanties willen vergroten.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven