Essent nieuwe partner Smart WorkPlace

Essent nieuwe partner Smart WorkPlace

De werkomgeving van de toekomst vraagt om one size fits one concept in plaats van one size fits all. Dat zegt Janine Nissen, expert van Essent Facility Services, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Essent Facility Services voor de werkomgeving van de toekomst?  

“Veel kantoren, waaronder die van Essent, zijn grotendeels ingericht op basis van een one size fits all concept, waarbij afdelingen of verdiepingsvloeren vrijwel identiek zijn ingedeeld. De werkomgeving van de toekomst vraagt om een dynamisch concept waarin medewerkers worden ondersteund bij hun ideale manier van werken op elk willekeurig moment van de dag. We gaan dus meer en meer toe naar een werkomgeving die werkt voor het individu, zeg maar een one size fits one concept.

Welke rol kan Essent Facility Services daarbij spelen?  

“Wij kunnen als Essent Facility Services het kantoor van de toekomst creëren door ons kantoor als living lab in te richten. Alleen zo kunnen wij blijven meebewegen met de ontwikkelingen en wensen van onze medewerkers. Dit alles met als doel om onze medewerkers te binden en te boeien.”

Waarom is het belangrijk voor Essent Facility Services om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

“Wij werken met een klein regieteam en willen bij de beste werkomgeving van Nederland horen. Door samen te werken met collega bedrijven en aanbieders uit de markt zijn wij in staat om de beste oplossingen voor Essent te vinden en in te zetten.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven