Essent

Postbus 1484
5200 BM 's-Hertogenbosch

T: 088-8511000

Essent is met ruim 2,5 miljoen klanten marktleider op het gebied van energieverkoop in Nederland. Naast stroom en gas leveren we energie gerelateerde producten en diensten en verduurzamingsoplossingen. Via ons landelijk dekkend netwerk van servicepartners maken we huizen en gebouwen duurzamer. Dit doen we door het isoleren van huizen en gebouwen, installatie van zonnepanelen en het leveren van verwarmingsoplossingen. 

Al sinds 1909 helpen we onze klanten met hun energiezaken. In die afgelopen 100 jaar zijn we leidend geweest in de wereld van energie. Zo waren we de eerste die groene stroom naar de markt bracht. We zijn leidend in de Nederlandse markt met een aantal sterke merken in zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze merken zijn Essent, energiedirect.nl, Vandebron en Powerhouse. Het hoofdkantoor van Essent staat in ’s-Hertogenbosch. Essent is onderdeel van het internationale energieconcern E.ON SE, één van de grootste energiespelers in Europa.

Als onderdeel van E.ON vormen wij samen met 70.000 collega’s in meer dan 10 landen een krachtige beweging van energie-experts die de toekomstige energiewereld vormgeven. Voorlopig zijn we daar nog niet. Om van de energietransitie een succes te maken, willen wij als Essent iedereen in staat stellen de volgende stap in energie te zetten. Dat doen we met concrete oplossingen: huis voor huis, straat voor straat, wijk voor wijk. 

Onze focus ligt op C+ en E+. We richten ons daarbij op consumenten en ondernemers. Door de consument nog meer op nummer 1 te zetten, willen we onze leidende positie in de markt verder uitbouwen. 

Dat doen we met onze sterke merken Essent, energiedirect.nl, Vandebron en niet te vergeten onze servicepartners. Zo zijn we er echt voor iedereen. We hebben stevige ambities voor 2025. Wij willen de nummer 1 zijn voor onze klanten en medewerkers en worden steeds groener. 

Bezoekadres: Willemsplein 4 | 5211 AK 's-Hertogenbosch 

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   

Thema's

Duurzaamheid

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven