Arbo-regelgeving in januari centraal thema bij Smart WorkPlace

<span>Arbo-regelgeving in januari centraal thema bij Smart WorkPlace </span>

De hybride werkomgeving stelt organisaties niet alleen voor praktische uitdagingen, maar ook voor juridische. Daarom is arbo-regelgeving in januari het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Een belangrijke uitdaging daarbij is de grens van de verantwoordelijkheid. Waarvoor is de organisatie verantwoordelijk en waarvoor de medewerker? Waar begint en eindigt de zorgplicht van de werkgever? Daaraan gekoppeld is de fiscale uitdaging. Hoe zit het met de onbelaste thuiswerkvergoeding en wat zijn de consequenties voor de reiskostenvergoeding wanneer medewerkers meer thuiswerken? Allemaal vragen waarop organisaties samen met medewerkers een antwoord moeten vinden. En waarbij de overheid zal moeten zorgen voor het juiste juridische kader.

Heeft u initiatieven of innovaties die te maken hebben met arbo-regelgeving? Stuur dan een mail naar de redactie via peter@smartwp.nl.

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven