Carrier nieuwe partner Smart WorkPlace

Carrier nieuwe partner Smart WorkPlace

De wereld moet de oplossingen en diensten beschikbaar hebben die een gezonde omgeving mogelijk maken. Dat stelt Gerard Mojet van Carrier, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Carrier voor de werkomgeving van de toekomst?  

“Terwijl mensen over de hele wereld zich aanpassen aan het nieuwe normaal, is de gezondheid van onze gebouwen en hoe dit de gezondheid van het personeel beïnvloedt van doorslaggevend belang geworden. Vandaag is er behoefte aan oplossingen die zorgen voor een gezonde, veilige, efficiënte en productieve binnenomgeving voor commerciële gebouwen. Om het herstel van de economie succesvol te laten verlopen, moeten mensen vertrouwen hebben in de veiligheid van de gebouwen die ze binnengaan. Nieuwe technologieën, zoals bijvoorbeeld filteroplossingen, zijn veranderd van ‘leuk om te hebben’ naar ‘noodzakelijke’ beschermingsmaatregelen.”

Welke rol kan Carrier daarbij spelen?  

“Als medeoprichter van het International WELL Building Institute, is Carrier al lange tijd de voortrekker op het gebied van de ontwikkeling van de gezondheid van gebouwen voor het verbeteren van de persoonlijke gezondheid. Op dit moment is het van essentieel belang dat de wereld de oplossingen en diensten beschikbaar heeft die een gezonde omgeving mogelijk maken. Denk hierbij aan ventilatie, luchtkwaliteit, filtratie, luchtvochtigheid en thermische oplossingen. In het Healthy Buildings programma van Carrier, werken experts niet alleen bij het ontwerpen van gebouwen nauw samen  met klanten, maar ook bij het gebruik, onderhoud en upgraden van die gebouwen. Dit om te beschermen wat het allerbelangrijkste is: de gezondheid van de gebruikers.”

Waarom is het belangrijk voor Carrier om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

“De gezondheid van een gebouw wordt niet alleen bepaald door het binnenklimaat. Veel andere factoren spelen hierbij ook een rol. Voor het leveren van een gezonde werkomgeving, is het essentieel dat alle betrokken partijen hun rol actief oppakken en met elkaar samenwerken. Smart WorkPlace is een platform waar deze partijen samen komen en als netwerk bijdragen aan het verbeteren van de binnenomgeving van onder andere commerciële gebouwen.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven