Ben jij bij de opleiding workplace management in 6 dagdelen van 10 maart?

Ben jij bij de opleiding workplace management in 6 dagdelen van 10 maart?

Op 10 maart start de derde editie van de opleiding workplace management in 6 dagdelen. De inschrijving loopt hard, want de laatste opleidingsdag vindt plaats tijdens de WorkPlace Xperience. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus reageer snel!

Over precies twee weken, op 10 maart, start de speciale editie van de opleiding workplace management in 6 dagdelen. Deelnemers leren tijdens de opleiding om op een integrale manier naar de (hybride) werkomgeving te kijken en ontdekken hoe zij veranderingen kunnen doorvoeren. Een integrale visie is belangrijk om de disciplines Facility, HR, IT en vastgoed management te combineren en zo de eindgebruiker optimaal te bedienen. Om zowel de theorie als de praktijk te belichten hebben we zeven experts gevraagd om hun eigen kennis en vaardigheden samen te brengen in deze opleiding onder begeleiding van Jan Gerard Hoendervanger. 

Een speciale editie

Ditmaal gaat het om een extra speciale opleiding omdat deze samen gaat met ons event de WorkPlace Xperience van 29 en 30 maart. Deelnemers krijgen automatisch toegang tot dit event, waar ook de laatste opleidingsdag zal plaatsvinden. Op deze manier leer je niet alleen je mede-deelnemers kennen binnen de groep, maar ontmoet je ook 1500 andere professionals uit het vak tijdens het event. Om de opleiding feestelijk af te sluiten krijg je als deelnemer op 29 maart ook toegang tot de exclusieve Gold Party, waar de award voor de workplace manager of the year uitgereikt wordt. 

Wat zeiden alumni van de opleiding

Het gaat om de derde editie van de opleiding en reeds 40 deelnemers mogen zich met trots workplace manager noemen. Maar wat zeiden zij over de opleiding? De opleiding scoort in het totaal een 8,7 uit 10.  Hieronder enkele reacties van deelnemers:

Concrete en actuele onderwerpen vanuit de praktijk met praktijk gerelateerde sprekers. Geeft een korte, bondige doorkijk in het integraal organiseren van de workplace – Lyan

Sterke inhoud van de sprekers met ijzersterke tools die door de opleiding heen transparant worden. Breed toepasbaar in het kennisdelen met en tussen HR/FM/IT. – Rick

Locaties van de opleiding 

De opleiding gaat over workplace management en het belang van een integrale aanpak hierin. De Workplace Academy gelooft daarom dat de locaties waar de opleiding plaatsvindt ook onderdeel moeten zijn van de ervaring. Daarom zijn er vier inspirerende locaties geregeld waar de theorie direct tot leven komt. De opleiding vindt plaats bij VGZ, het gezondste kantoor van Nederland, Het stadskantoor in Utrecht, Edge Workspace in Amsterdam en als klap op de vuurpijl bij het event de WorkPlace Xperience in Gorinchem. Dit wil je dus niet missen. 

Er zijn nog twee plekken, dus wees er snel bij. Inschrijven kan via deze link. We zien jou op 10 maart. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven