Jerry van Ulden nieuwe Chief Commercial Officer ISS Facility Services

Jerry van Ulden nieuwe Chief Commercial Officer ISS Facility Services

Jerry van Ulden is bij ISS Facility Services Nederland per 1 juli aangesteld als Chief Commercial Officer (CCO). Hij volgt in die rol Seth Halkes op.

Jerry heeft International Management gestudeerd en heeft een bewezen trackrecord in zijn vakgebied, Hij brengt ruime internationale commerciële ervaring in Facility Management en Workplace Management mee en werkte onder andere in managementposities voor Vebego, Heyday en CBRE Global Workplace Solutions. Jerry was eerder bij ISS werkzaam als Business Development Director van 2011 tot 2017. De laatste jaren werkte Jerry als interim manager voor diverse bedrijven.

De afgelopen drie jaar werd de rol van CCO bij ISS ingevuld door Seth Halkes, die zich per 1 juli volledig gaat focussen op zijn rol als Directeur Operations Performance.

Jerry wordt verantwoordelijk voor sales & solutioning, marketing en communicatie en gaat de commerciële organisatie verder vormgeven. Naast het leiden van de commerciële organisatie gaat Jerry een grote bijdrage leveren aan het Nederlandse Leadership Team en de OneISS-strategie. Centraal in deze strategie staat de groeiambitie om marktleider te worden op het gebied van Integrated Facility Management en workplace management.

Jerry is enthousiast over zijn nieuwe job bij ISS: “Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar het vernieuwde ISS en kennis te maken met bekende en onbekende opdrachtgevers vanuit een nieuwe rol. De onderneming heeft na mijn vertrek in 2017 een transformatie doorgemaakt. Er is meer focus aangebracht en er is een stevig fundament gelegd om verdere groei te kunnen realiseren. Sterker, simpeler en dichter bij klanten en collega’s.” 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven