Workhub – Smart Workplace as a Service

Workhub – Smart Workplace as a Service

Smart WorkPlace lanceert voor haar partners en relaties met het platform Workhub een unieke service. Workhub is de oplossing voor de leegstaande werk- en vergaderplekken die organisaties nu hebben: veel werkplekken op kantoor worden niet gebruikt door het thuiswerken en tegelijkertijd zijn medewerkers op zoek naar comfortabele werkplekken dicht bij huis of onderweg.

Hybride en duurzaam werken: waar en wanneer jij dat wil.

Voor gebruikers
Per 1 september zijn deze beschikbare werkplekken en vergaderruimtes te reserveren via de app van Workhub. Vanaf slechts 4 euro per uur is een professionele werkplek door heel Nederland te gebruiken. Inclusief koffie, thee, water en voorzieningen. Afhankelijk van de locatie zijn er mogelijkheden voor lunchen. Parkeren kan altijd in de nabijheid van de locatie.

Workhub heeft de ambitie binnen 3 jaar meer dan 5.000 aansprekende werkplekken aan te bieden. De werkplekken zijn te reserveren in kantoorgebouwen met veel comfort. Een dag werken op een rustige en inspirerende plek? Dat kan ook! Er zijn ook Workhubs te reserveren midden in de natuur. En verder zijn er zelfs Workhubs nabij stations en langs de snelwegen te vinden.

Voor aanbieders
Het aanbieden van de werkplekken en vergaderruimtes is binnen 5 minuten geregeld bij Workhub. Met een gemiddelde opbrengst van 1.200 euro per werkplek per jaar, levert de verhuurde werkplek naast financieel voordeel ook waardevolle kennismakingen op.

Het kosteloos aanmelden van aanbieders en gebruikers van werkplekken en vergaderruimtes is vanaf nu mogelijk! Inschrijven kan via: www.workhub.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven