Webinar: Slimme gebouwtechnologie beïnvloedt toekomst van werk

Webinar: Slimme gebouwtechnologie beïnvloedt toekomst van werk

Planon organiseert op donderdag 15 september een webinar over de inrichting van een mensgericht kantoor met slimme werkplektools. Smart WorkPlace expert Bram Aarntzen, Solution Director bij Planon, is één van de sprekers.

De aard van de werkplek verandert voortdurend al naar gelang de behoeften van bedrijven en de maatschappij. Hybride werkmodellen, werknemerservaring en betrokkenheid zijn de topprioriteiten van vandaag. Medewerkers verwachten nu zelf te kunnen bepalen waar, wanneer en hoe ze werken. Facility managers en werkplekprofessionals moeten hierop inspelen door een flexibele en mensgerichte werkplek te bieden. Zoals onderzoeks- en adviesbureau Gartner zegt: 

‘Human-centric work design — met flexibele werkervaringen, doelbewust ingebouwde samenwerkingsmogelijkheden en empathisch management — kan de prestaties van werknemers met maar liefst 54% verbeteren.’ 

Hoe kan een mensgericht kantoor worden ingericht dat voldoet aan de behoeften van medewerkers en dat helpt het beste talent voor een bedrijf of organisatie aan te trekken? Hierover gaat het webinar 'Hoe slimme gebouwtechnologie de toekomst van werk beïnvloedt' dat Planon op 15 september organiseert. De thema’s in deze webinar zijn:

  • De nieuwste trends op het gebied van werkplekken en de uitdagingen voor het hedendaagse werkplekbeheer
  • De veranderende rol van facility managers en werkplekprofessionals bij het inrichten van een mensgericht kantoor
  • Data-inzichten voor slimmere, datagestuurde besluitvorming over werkplekbeheer
  • De inzet van slimme gebouwtechnologie om een slimme werkplek te creëren die de gebruikerservaring verbetert

  
Bram AarntzenRichard Bellairs en Rebecca Dean – vertellen hoe de juiste inzichten kunnen helpen bij het nemen van slimmere en datagestuurde beslissingen met betrekking tot werkplekbeheer. Ze laten zien hoe slimme gebouwtechnologie helpt bij het creëren van een slimme werkplek. 

Inschrijven kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven