Bram Aarntzen

Bram Aarntzen

Experts SWP.

Functie:Solution Director
Organisatie:Planon
Telefoon:06-40938044

E-mailadres:

In zijn werk als Solution Director is Bram verantwoordelijk voor de visie, strategie, ontwikkeling en uitrol van de Planon Smart Workplace Management oplossingen. Zijn ervaringen op het gebied innovatie, groeistrategieën en product marketing en de opgebouwde kennis en visie op werkplekbeheer worden hierbij gecombineerd met het aansturen van een internationaal en interdisciplinair team. Samenwerken met verschillende teams binnen Planon en het aantrekken van strategische partners zijn eigenschappen en kwaliteiten die bij hem horen. 

Bram’s hart gaat sneller kloppen als de werelden van werkplekbeheer en innovatieve technologie samenkomen en er iets ontwikkeld wordt waarmee de vraag in de markt wordt beantwoord. Veel inspiratie haalt hij uit gesprekken met klanten, kennispartners en netwerkrelaties. Tussendoor geniet hij van het geven van gastcolleges, presentaties en andere lezingen om ook anderen te inspireren. 

Al vanaf de oprichting van Smart WorkPlace platform is Bram bij dit platform betrokken en ook in zijn huidige rol bij Planon kijkt hij er naar uit om een actieve bijdrage te leveren aan het vergroten van de impact van het Smart WorkPlace platform.  

Social Media

Linkedin   

Thema's

Smart Buildings

Naar het overzicht

Terug naar boven