Hollandse Nieuwe nieuwe partner Smart WorkPlace

Hollandse Nieuwe nieuwe partner Smart WorkPlace

Hollandse Nieuwe gelooft dat de fysieke omgeving de plek is waar men het beste leert en creëert. Als partner van Smart WorkPlace hopen zij uitgedaagd te worden en ervaringen te kunnen delen.

Hans Reineke (foto) vertelt als nieuwe expert over Hollandse Nieuwe

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Hollandse Nieuwe voor de werkomgeving van de toekomst?  

De wereld om ons heen verandert doorlopend in een hoog tempo, organisaties veranderen mee. Een organisatie groeit, krimpt of gaat op een andere manier werken, nieuwe technologie komt beschikbaar, externe factoren zoals Covid of  schaarste aan talent geven nieuwe inzichten. De plek waar mensen werken, de rol van het kantoor is veranderd.
We geloven dat juist in deze tijd de fysieke omgeving de plek is waar men het best leert, samen werkt , creëert, plezier heeft en zich verbind aan de organisatie.

Welke rol kan Hollandse Nieuwe daarbij spelen?  

De verandering van de fysieke werk of leeromgeving bestaat uit een verscheidenheid van organisatorische-, gedrags-, functionele, ruimtelijke en duurzaamheids vraagstukken. Het ontrafelen, structureren en het omzetten in heldere en aantrekkelijke ontwerpen is waar wij in excelleren. Er zijn een aantal belangrijke bouwstenen bij de ontwikkeling van slimme, toekomstgerichte, vitale, innovatieve omgevingen die je altijd zult herkennen is ons werk. Met de gebruiker en haar activiteiten als middelpunt zijn de bouwstenen; gezondheid, circulariteit,  technologie en schoonheid.

Het resultaat van het oplossen van deze puzzels zijn trotse eindgebruikers die zich sterk verbonden voelen met hun nieuwe omgeving. De unieke organisatie specifieke gebruikers ervaring waarin mensen excelleren is de positieve impact die wij creëren.

Waarom is het belangrijk voor Hollandse Nieuwe om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

De opgaven waaraan Hollandse Nieuwe werkt zijn per definitie multi-disciplinair. Smart Workplace is een kennis platform waar veel disciplines bij elkaar komen. Wij willen onze kennis en ervaring delen anderen uitdagen, uitgedaagd worden en leren. Hierdoor ontstaan betere oplossingen voor gebruikers.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Meer artikelen van Hans Reineke

Naar het overzicht

Terug naar boven