Whitepaper: Hoe brengen we weer leven naar kantoor?

Whitepaper: Hoe brengen we weer leven naar kantoor?

Veel organisaties zien de impopulariteit van het kantoor als zorgelijk. De vraag is of we ons zorgen moeten maken en hoe we deze zorgen kunnen wegnemen. In deze whitepaper vindt u de oorzaken en gevolgen van de lage bezetting op kantoor.

Uit cijfers van het Center for People and Buildings blijkt dat een meerderheid van de respondenten (55%) aangeeft thuis productiever te zijn dan op kantoor. Gemiddeld beoordelen thuiswerkers de eigen productiviteit met een 7,7 en dat terwijl de productiviteit op kantoor in de pré-coronaperiode met een punt lager werd beoordeeld. 

Elk hoofdstuk begint met de hamvraag:
• Waarom werken mensen graag thuis?
• Waarom gaan mensen graag naar kantoor?

Deze beschrijvende en cijfermatige onderbouwing kunt u gebruiken om intern de neuzen dezelfde kant op te krijgen. U heeft nu namelijk de cijfers in handen! De oplossingen die daaruit volgen komen dan dus niet uit de lucht vallen. De oplossingen zijn minder theoretisch, maar komen juist uit praktijksituaties uit ons werkveld. Zo proberen we het voor u zo makkelijk mogelijk om direct aan de slag te gaan. Lees de oplossingen, cijfers en conclusies in de whitepaper.

Download de whitepaper hier

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven