Deelname Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023 geopend

Deelname Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023 geopend

Hoe innovatief is facilitair Nederland? Dat onderzoekt schoonmaakbedrijf CSU voor het vijfde jaar op rij met het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023.

In welke mate spelen innovaties en duurzaamheid een rol bij het optimaliseren van de gebruikersbeleving? Wat zijn de onderwerpen op de agenda in 2023? Welke kansen en uitdagingen spelen er binnen het domein Facility Management (FM)? Samen creëren we inzicht in de toekomstige trends binnen facilitair Nederland.

CSU nodigt facilitair verantwoordelijken uit om voor 4 december deel te nemen aan het onderzoek via CSU. Direct na het invullen van de online vragenlijst heeft men inzicht in hoe de eigen antwoorden zich verhouden ten opzichte van vakgenoten. Het rapport met de complete resultaten van het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2023 presenteert CSU begin februari.

Uw facility experience verbeteren? 

Met het onderzoek creëren we samen inzicht in de toekomstige trends binnen facilitair Nederland met als doel een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor de eindgebruikers en de medewerkers.

Doe mee aan het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie en krijg inzicht in:

•            welke mate innovatie en duurzaamheid een rol moeten spelen bij het optimaliseren van de gebruikersbeleving.

•            welke mate de krappere arbeidsmarkt en de focus op energieverbruik invloed heeft op doelen en ambities.

•            wat belangrijke onderwerpen zijn voor uw FM-agenda in 2023.

•            welke doelen en uitdagingen er nog meer voor u zijn.

Direct na het invullen van de online vragenlijst ziet u hoe uw antwoorden zich verhouden ten opzichte van vakgenoten op belangrijke FM-thema's, Dus doe mee en zet de volgende stap in uw Facility Experience.

Samen innoveren

“Facility managers staan voor diverse uitdagingen als het aankomt op het optimaliseren van de dienstverlening en het verbeteren van de gebruikersbeleving. In welke mate heeft de krappe arbeidsmarkt en de focus op energieverbruik bijvoorbeeld invloed op de doelen en ambities van FM?, aldus Esmeé Ficheroux, lid Raad van Bestuur van CSU. “Vanuit CSU willen samen optrekken: innoveren is samen experimenteren. Met dit onderzoek bieden we inzicht in de trends en het realiseren van een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor de eindgebruikers en de medewerkers.”

Zo is er binnen FM steeds meer aandacht voor de trend Facility Experience (FX), de totaalbeleving van alle contactmomenten van klanten, gasten, medewerkers en gebruikers met een organisatie. De grote vraag is waar de grootste kansen en uitdagingen liggen voor het optimaliseren van de FX. Op welke wijze worden de vier FX-thema’s ingericht? Een optimale (eind)gebruikersbeleving is essentieel en moet het uitgangspunt zijn om te komen tot een juiste inrichting van de dimensies binnen FX. We onderzoeken hierbij de fysieke omgeving, technologie, sociale omgeving en ondersteunende FM-processen.

Doe mee!

CSU nodigt facilitair managers van harte uit om deel te nemen aan het benchmarkonderzoek. De resultaten van dit onderzoek helpen om de volgende stap te zetten in de vernieuwing van FM binnen organisaties. Deelnemen aan het onderzoek kan via csu.nl/innovatie/onderzoek-facilitaire-innovatie

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven