8 trends die het vakgebied van RE en FM tot 2027 zullen bepalen

8 trends die het vakgebied van RE en FM tot 2027 zullen bepalen

Real estate en facility management zijn vakgebieden die in de afgelopen jaren snel zijn doorontwikkeld. Planon levert oplossingen voor slim en duurzaam gebouwbeheer en zit dus voorop in deze ontwikkelingen.

De technologie blijft zich steeds verder ontwikkelen en dit heeft ook gevolgen voor de wereld van vastgoed- en facility management.

Van trend naar realiteit

Gebouwen worden elk jaar slimmer. Tegelijkertijd neemt ook de druk toe om te investeren in duurzaamheid als gevolg van nieuwe wetgevingen. Daarnaast eisen gebouwgebruikers een werkplek die voldoet aan moderne behoeften.

In het whitepaper ‘Van trend naar realiteit: 8 trends die bepalend zullen zijn voor het vastgoed- en facility management tot 2027’ verkent Planon 8 disruptieve trends die momenteel in opkomst zijn en hoe het vakgebied van RE & FM hierdoor de komende 5 jaar zal worden beïnvloed.

Wat zijn de trends rondom duurzaam FM? Welke technologie kan dit ondersteunen? Waarmee moeten we rekening houden in het tijdperk na de pandemie? Ontdek dit alles en meer in het whitepaper.

Lees de whitepaper hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven