Cunera Vlaar nieuwe CEO van Sodexo Nederland

Cunera Vlaar nieuwe CEO van Sodexo Nederland

Sodexo Nederland heeft een nieuwe CEO, Cunera Vlaar. Ze is al 31 jaar werkzaam bij Sodexo in verschillende functies, meest recentelijk was ze CEO Energy & Resources Europa. Op 1 februari volgt ze Robert Claasen op.

“Cunera heeft een ijzersterk trackrecord binnen Sodexo en past perfect bij het profiel van deze functie. Haar ervaring als CEO, sterke commerciële gevoel en betrokkenheid bij grote en internationale klanten maken dat we zeer content zijn met haar op deze positie.” - Ulf Wretskog, Executive Vice President Continental Europe.

Een mensgerichte aanpak

Cunera Vlaar: “Sodexo is in Nederland een steeds sterkere naam als partner voor het brede pakket facilitaire diensten. Werknemers hebben meer dan ooit behoefte aan autonomie en flexibiliteit en tegelijkertijd is er een toenemende behoefte aan verbinding met hun werkgever en collega’s. Veel organisaties zijn dan ook bezig om hun werkomgeving aan te passen. Met onze mensgerichte aanpak, sterke focus op duurzaamheid en een integraal pakket aan oplossingen voor hybride en flexibele manieren van werken zijn wij daarvoor dé partner. Ik kijk ernaar uit om met het managementteam en alle medewerkers Sodexo in Nederland een nog sterkere positie in te nemen.”

In Nederland verzorgt Sodexo met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, receptie, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven