Kennissessie circulair inrichten

Kennissessie circulair inrichten

Wil je starten met circulair inrichten of ben je al op weg, maar ben je op zoek naar handvatten? Tijdens deze interactieve kennissessie gaat Rever dieper in op vraagstukken omtrent circulariteit in de werkomgeving.

Met Revers label REFURB. interiors hebben ze sinds januari 2020 al meer dan 5500 meubels refurbished en ingezet in projecten.

Rever vertelt over het proces van circulair inrichten en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Zo zetten ze je aan het denken over wat duurzaamheid betekent voor je organisatie en hoe je hier concrete stappen in kunt zetten. Experts die hier dagelijks mee te maken hebben vertellen over hun ervaring en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Tijdens een rondetafelgesprek worden interessante kwesties besproken. Je kunt vervolgens deelnemen aan een rondleiding door het Clubhuis van Rever en is er een afsluitende (netwerk-)borrel in hun bruine kroeg.

Na deelname ontvang je een bundeling van alle vragen en antwoorden die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het circulair inrichten van je werkomgeving.

Informatie

  • Locatie: Clubhuis Rever (Radonweg 2, Utrecht)
  • Datum: donderdag 22 juni 2023
  • Tijd: 13.00 – 18.00 uur
  • Sprekers: Merel van Dorst (Manager Facilitair en Huisvesting Kind & Co Ludens) en Jaytee van Veen (Interieurarchitect en Innovatiemanager Rever Interieurprojecten)
  • Facilitator: Hans Topée
  • Kosten: Gratis (No-show-fee € 75,00)

Meld je aan

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor deze kennissessie via de website van Rever. Deelname aan deze kennissessie is gratis Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Bereikbaarheid clubhuis Rever

Rever is gevestigd aan de Radonweg 2 op Bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht, langs de A2 en vlakbij de A12. Je kunt voor de deur gratis parkeren en er zijn meerdere laadpalen voor elektrische auto’s. Vanaf Station Utrecht Leidsche Rijn loop je e  in 5 minuten heen en de bus vanaf Utrecht Centraal stopt voor de deur.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven