FMXXL nieuwe partner van Smart WorkPlace

FMXXL nieuwe partner van Smart WorkPlace

FMXXL zet zich in voor het creëren van een 'werkgelukkige werkomgeving'. Willemijn Bergsma, algemeen directeur van FMXXL is vanuit FMXXL de nieuwe SWP-Expert.

Willemijn is sinds 2014 Algemeen Directeur bij het facilitaire consultancybureau FMXXL. Daarvoor is zij ruim 12 jaar, in verschillende facilitaire functies, actief geweest bij Menzis en het Gelredome.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet FMXXL voor de werkomgeving van de toekomst?  

Human Facility Management, er is steeds meer aandacht voor de menselijke factor, en hierdoor een mensgerichte benadering van facility management. Een werkgelukkige werkomgeving kan een enorme impact hebben op de prestaties, het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers. Gelukkige werknemers zijn gemotiveerder, creatiever, productiever en innovatiever, en dragen daardoor direct bij aan het succes en resultaat van het bedrijf.

Welke rol kan FMXXL daarbij spelen?  

Wij geloven in de kracht en waarde van een werkgelukkige werkomgeving. Deze benaderen wij vanuit vier facilitaire pijlers:

  • Werkomgeving optimaliseren
  • Werknemers laten excelleren
  • Werkprocessen en facilitaire diensten optimaliseren en
  • Werkgeluk stimuleren

Ons FMXXL support model geeft in één oogopslag inzicht in het totale facilitaire speelveld waar we hulp kunnen bieden.

Waarom is het belangrijk voor FMXXL om in een platform als Smart WorkPlace te participeren?  

Samenwerken en elkaar inspireren betekent dat iedereen stappen vooruit kan zetten, zijn of haar kennis kan vergroten en kan inzetten bij zijn organisatie of opdracht. Hier worden we allemaal beter van en helpen we het vakgebied facility management op een hoger niveau!

 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven