E-book: Hybride organisaties van nu

E-book: Hybride organisaties van nu

De manier waarop we werken is voorgoed veranderd. Welke vragen moet u stellen? In het E-book van Canon stellen ze negen vragen om u te helpen door de nieuwe werkwereld te navigeren.

Het definiëren van een hybride werkmodel is geen sinecure. Om effectieve besluitvorming rondom hybride activiteiten te sturen, moeten leiders van organisaties diep nadenken over hun mensen en processen.

Hybride organisaties

In de afgelopen jaren hebben voor ons allemaal ongelooflijke veranderingen zich voorgedaan. Organisaties moesten innoveren om flexibeler te worden dan ooit tevoren. Marktleiders hebben zichzelf opnieuw ontdekt in hun individuele sectoren. De machtsverhouding tussen werkgever en werknemer is veranderd, misschien permanent. De uitdagingen en veranderingen van de afgelopen jaren hebben ertoe geleid dat veel organisaties opnieuw beoordelen hoe hun werkomgeving eruit moet zien.

In plaats van een fulltime terugkeer naar kantoor, hebben sommige organisaties ingezien dat hun activiteiten en personeel voordeel hebben gehaald uit bepaalde aspecten van werken op afstand – grotere betrokkenheid van medewerkers, meer tevredenheid en toegankelijkheid, om er maar een paar te noemen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om deze aspecten in hun toekomstige activiteiten te behouden. Intussen vragen sommige organisaties zich af, nadat ze gedwongen waren het een tijd zonder kantoor te doen, of ze dit überhaupt nog nodig hebben en zo ja, in welke vorm.

E-book

In Hybride organisaties van nu: negen vragen om u te helpen door de nieuwe werkwereld te navigeren krijgt u een overzicht van de vragen die u moet stellen en de acties die u moet ondernemen om ervoor te zorgen dat u de kansen van de nieuwe werkrealiteit kunt benutten.

Lees het volledige E-book op de website van Canon.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven