Nieuwe huisvesting voor Casio Benelux

(Video: Youtube)

Casio Benelux is een onderdeel van de Casio Group. In Nederland zijn zij verantwoordelijk voor de sales en marketing voor de horloges en rekenmachines.

Ruimtebehoefte

In de Youtube video praat Joop Dijkstra, Managing Director van Casio Benelux, over het huisvestingstraject dat Castio met Solved aangegaan is. Het traject begon met een grondige analyse van hun ruimtebehoefte, waarbij is gekeken naar hun specifieke vereisten: hoeveel ruimte is er nodig, functioneel werken, kleinere kantoorruimtes voor focus en een ruimte waar men samenkomt voor verbinding. Na verschillende opties vergeleken te hebben, kwam bij de ‘stay or go analyse’ naar voren dat de beste keuze voor Casio Benelux was om door te huren op de huidige locatie. Solved heeft vervolgens namens hen de onderhandelingen gevoerd met de verhuurder.

Het hele proces; van de analyse van de ruimtebehoefte tot het vinden van het geschikte pand en het uit-onderhandelen van het huurcontract, is in nauwe samenwerking gebeurd met Casio. Hierbij is er extra focus geweest voor het ondersteunen van Casio Benelux bij het nemen van weloverwogen beslissingen op het gebied van hybride werken en huisvesting op langer termijn.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven