Alles over verduurzaming in de zorg op het Congres Zorghuisvesting

Alles over verduurzaming in de zorg op het Congres Zorghuisvesting

Willen we kwalitatief goede zorg voor iedereen kunnen blijven leveren dan moet de zorgsector (kosten)efficiënter worden georganiseerd. De sprekers op het Congres Zorghuisvesting vertellen er alles over.

Het Congres Zorghuisvesting is op maandag 27 november 2023 bij VGZ in Arnhem. Mis je kans niet en schrijf je hier in!

Verduurzaming 

Duurzaamheid staat bij iedereen hoog in het vaandel in 2023. Toch is verduurzamen vaak makkelijker gezegd dan gedaan, er is een overstroming aan informatie en verschillende manieren om te verduurzamen. Een goed begin maken is volgens Charlotte Rosenkötter en Emma Rijpstra vertellen tijdens het congres over hun 'Duurzaamheidskompas'. Het Duurzaamheidskompas fungeert als een strategisch instrument om de juiste stappen op zowel de korte als de lange termijn te bepalen. Het Duurzaamheidskompas fungeert dus als betrouwbare gids op weg naar een groene toekomst in de zorg.

Het congres vindt plaats in het prachtige kantoor van VGZ in Arnhem. VGZ zelf is druk bezig met duurzaamheid in de zorg, Sanne Habets – van Meegdenburg vertelt hier tijdens het congres alles over. "Als coöperatie gaan we duurzaam en zorgvuldig met ons geld om. We zetten ons in op verduurzaming van de zorg. Maar ook op de verduurzaming van onze eigen bedrijfsvoering." Sanne neemt iedereen mee in de verduurzamingsmaatregelingen binnen de facilitaire keten bij VGZ.

Inschrijven

Alle andere sprekers zijn inmiddels ook bekend. Zo spreken Jan Gerard Hoendervanger en Frederik van Steenbergen over 'Kamerstress in de zorg' en lichten Meta Boelens en Niels van Geenhuizen van CSU duurzame schoonmaak in de zorg uit. Meer informatie over het congres en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier! We zien je graag op 27 november aanstaande.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven