IWG opent nieuwe Regus in Nijmegen

IWG opent nieuwe Regus in Nijmegen

IWG, ‘s werelds grootste aanbieder van hybride werkoplossingen met merken als Spaces en Regus, opent een nieuwe kantoorlocatie in Nijmegen vanwege stijgende vraag naar hybride werken.

De nieuwe Regus in Nijmegen komt na de bekendmaking van de hoogst gerapporteerde omzet van het bedrijf en de forse groei van het netwerk met meer dan 600 locaties in de eerste 9 maanden van het jaar.

Meer hybride werken

Vanwege de stijgende vraag van bedrijven en werknemers naar hybride werkoplossingen blijft IWG investeren in het uitbreiden van het netwerk in samenwerking met vastgoedeigenaren en investeerders. De vraag naar professionele werkplekken in de regio Nijmegen en IWG-locaties neemt toe omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun tijd te verdelen tussen werken op het hoofdkantoor, thuis en een flexibele werkplek dicht bij huis. De nieuwe Regus-locatie van 1.830m2 is verdeeld over vier kantoorpanden aan de Oranjesingel/Prins Bernhardstraat.

Michiel Biermans, Real Estate Director van IWG in Nederland: “Meer bedrijven begrijpen vandaag de dag de voordelen van hybride werken en geven werknemers de mogelijkheid om te werken waar dat voor hen het handigst en meest productief is. Dat kan thuis zijn, een lokale werkplek of op het hoofdkantoor. We zien in Nederland veel vraag naar kantoor en coworking-plekken dichter bij huis, in grote steden en kleinere gemeenten. Voor ons belangrijk om ons netwerk fors uit te breiden in het hele land om deze mensen en bedrijven te ondersteunen. Met deze nieuwe Regus in Nijmegen versterken we ons lokale netwerk in Nijmegen en omstreken.” 

De verhuurder zal de kantoorlocatie in Nijmegen volledig renoveren en verduurzamen. Deze nieuwe Regus-vestiging zal rond de zomer van 2024 worden geopend en naast de kantoorruimtes ook een bemande receptie en business lounge voor klanten aanbieden. 

Toekomst flexibele werkruimtes in 2030 

Doordat steeds meer bedrijven hybride werken omarmen, groeit de markt explosief en wordt voorspeld dat in 2030 30% van al het commercieel vastgoed een flexibele werkruimte zal zijn. Met IWG kunnen partners profiteren van deze snelgroeiende sector, terwijl ze worden ondersteund door de ervaring van IWG. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven