E-book: De toekomst van Asset & Maintenance Management

E-book: De toekomst van Asset & Maintenance Management

Nooit was er een beter moment om uw onderhoudsstrategie te herevalueren. Dit e-book van Planon helpt u de veranderende rol van uw onderhoudsteams te onderzoeken en de kansen die in het vooruitzicht liggen te begrijpen.

Planon heeft onderzoeken uit alle sectoren gecombineerd met geweldige inzichten van verschillende personen met eerstehands ervaring als het aankomt op het aanpassen van maintenance management aan de bouwomgeving van vandaag.

Lege gebouwen

De laatste jaren brachten snelle veranderingen als het aankwam op hoe we werken. Lege gebouwen en hybride werken werden de norm. Lage bezettingsgraden van gebouwen in alle regio’s maken het essentieel  om mensen aan te moedigen voor gezonde en veilige omgevingen te kiezen en daarbij betrokken te blijven – zelfs als ze ver van huis zijn. Om dit te bereiken zijn proactieve strategieën essentieel. Hiermee kunnen onderhoudsteams beter omgaan met uitgesteld onderhoud en gelijktijdig inspelen op de behoeften van verschillende aanwezigen. Door de onderhoudsactiviteiten aan te passen aan deze nieuwe tijd, worden onderhoudsteams flexibeler en efficiënter waardoor ze vaardig om kunnen gaan met de complexe uitdagingen van de toekomst.

Nieuwe verwachtingen

Duurzame gebouwervaringen focussen op het ondersteunen van hoogwaardige samenwerkingsniveaus, persoonlijke communicatie en het smeden van sterke banden tussen klanten en collega’s. Deze ervaringen komen voort uit de integratie van werkplekstrategie met gebouwdiensten en het juiste onderhoud van de apparatuur en systemen die dit ondersteunen.

Deze integratie zal nieuwe typen asset classes vereisen die gebouwexploitanten en onderhoudsteams zich meester moeten maken. Denk aan gebouwsystemen die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie (AI), digital twins, warmtepompen, microgrids, zonneenergie en op Internet of Things (IoT) gebaseerde foutdetectiesystemen. Onderhoudsteams moeten voorbereid zijn om deze nieuwe assets in de gebouwen te bedienen én te onderhouden.

n dit e-book onderzoekt Planon de veranderende rol Ivan onderhoudsteams, de kansen die zich aan gaan dienen, en de factoren die waarschijnlijk het tempo van verandering zullen beïnvloeden. Aan de hand van onderzoeken uit de hele sector, gaan we interessante inzichten verkennen van verschillende personen met kennis uit de eerste hand over hoe onderhoudsbeheer zich aanpast aan de huidige bouwomgeving.

Download het e-book hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven