Heyday Consultancy en Measuremen sluiten strategisch partnership

Heyday Consultancy en Measuremen sluiten strategisch partnership

“Het is onze missie het werkleven te verbeteren. Daardoor is het partnership HEYDAY Consultancy en Measureman een uitstekende match," aldus Vincent le Noble (links) van Measuremen en Eric de Wit van Heyday Consultancy.

HEYDAY Consultancy gaat een strategische partnership met Measuremen aan. Als onderdeel van het partnership neemt Measuremen alle meetactiviteiten en de daarbij behorende Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing iBASX van HEYDAY over. Measuremen verzamelt, analyseert en presenteert het daadwerkelijke gebruik van de werkomgeving en deze gegevens worden vervolgens door HEYDAY Consultancy verwerkt om adviezen uit te brengen over de vastgoed- en werkplekstrategie van hun klanten. Een mooie voortgang van de samenwerking dus!

Synergie dankzij samenwerking

De samenwerking en overname van de iBASX activiteiten komt voort uit de aanscherping binnen het portfolio van HEYDA Facility Management. Zo heeft HEYDAY de afgelopen tijd vier verschillende labels per dienstverlening gelanceerd om een sterkere focus aan te brengen, namelijk HEYDAY Hospitality, HEYDAY Interim, HEYDAY Integrated en HEYDAY Consultancy. Het ontwikkelen en onderhouden van een SaaS-oplossing voor gebouwbeheer en reserveringen past niet binnen die dienstverlenende focus. Bij Measuremen ligt de kracht juist in het meten, onderhouden en uitbouwen van dataverzameling methoden. Door de samenwerking blijven de klanten van iBASX in beeld bij HEYDAY Consultancy.

Enthousiast over de mogelijkheden

“Met HEYDAY Consultancy werken we aan de ontwikkeling van werkomgevingen, services en de facilitaire organisatie. De verrijking met data vanuit onze partner Measuremen maakt deze ontwikkeling nog waardevoller”, vertelt Eric de Wit, Business Manager bij HEYDAY Consultancy. “We zijn daarom enthousiast over de voortgang van onze samenwerking met Measuremen als partner. Zij zullen de zorgdragen voor de bestaande SaaS-oplossing en wij stellen vervolgens met de verkregen data de juiste adviezen en strategieën op. Een mooie samenwerking die aansluit bij onze strategie.”

Uitstekende match

Vincent le Noble, CEO en oprichter van Measuremen: “Het is onze missie om het werkleven wereldwijd te verbeteren. Daardoor is het partnership met HEYDAY Consultancy een uitstekende match. We zijn een objectief ‘workplace analytics’ bedrijf dat helpt betere beslissingen te nemen over de steeds veranderende werkomgeving. Met behulp van de iBASX software ontstaat een grote focus op permanent meten van de werkomgeving. Allemaal terwijl we dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren die klanten gewend zijn. Zo maken we werkomgevingen gezamenlijk nog beter.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven