PD Group nieuwe partner Smart WorkPlace

PD Group nieuwe partner Smart WorkPlace

PD Group sluit zich aan als partner bij Smart Workplace. Als allround projectbureau voor interieur design en turn-key projecten delen zij graag hun kennis over moderne omgevingen.

Foto: Ronald de Ligt, directeur PD Group en Dirk van Gemert, Smart WorkPlace. Jacco Evink, Sales Manager bij PD Group sluit zich aan als expert.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet PD Group voor de werkomgeving van de toekomst?

Het moderne kantoor heeft de afgelopen decennia grote veranderingen ondergaan. Voor PD Group zal de werkomgeving van de toekomst voornamelijk worden bepaald door onderwerpen als duurzaamheid en hybride werken. Thuiswerkplekken worden steeds meer concurrenten van kantooromgevingen, wat kantoren dwingt zich te onderscheiden door unieke en aantrekkelijke voorzieningen te bieden. Dit markeert het einde van de traditionele kantoortuin en de overgang naar kantoren met een sterk sociaal karakter. Moderne werkplekken moeten flexibele en veelzijdige ruimtes bieden die zowel samenwerking als geconcentreerd werk ondersteunen en zorgen voor verbinding. Ook is er een groeiende vraag naar duurzame en gezonde werkomgevingen, nu vooral nog door vooruitstrevende organisaties, maar straks nog meer door een strenge regelgeving vanuit de overheid. Daarbij staat circulariteit centraal. Naast goed voor de planeet, moeten werkplekken ook de gezondheid en het welzijn van werknemers bevorderen. Denk hierbij aan het gebruik van ergonomisch meubilair, natuurlijke materialen, veel groen, hoogwaardige luchtkwaliteit, maar ook aan secundaire arbeidsvoorwaarden en werkschema’s die de balans tussen werk en privé ondersteunen. Technologie speelt ook een cruciale rol, met slimme gebouwen en IoT-oplossingen die efficiëntere en effectievere werkplekken mogelijk maken. Werkgevers kunnen dit faciliteren door ruimtes anders in te richten en zich aan te passen aan de hogere verwachtingen van werknemers.

Welke rol kan PD Group hierin spelen?

PD Group is een pionier als het gaat om circulaire transformatieprojecten en de realisatie van werkomgevingen die bijdragen aan aantrekkelijk en duurzaam werkgeverschap. Onze expertise in interieurdesign en circulair bouwen stelt PD Group in staat om innovatieve totaaloplossingen te bieden die inspelen op de behoeften van de moderne werkplek. We helpen bij het creëren van een gezonde en technologisch geavanceerde werkomgeving, waarmee bedrijven hun voetafdruk kunnen verkleinen, aanzienlijke huisvestingskosten besparen en/of hun werknemers langer kunnen behouden. De transformatie van het raadhuis van de Gemeente Amstelveen en de verbouwing van het stadhuis in Wageningen zijn mooie recente voorbeelden. PD Group helpt organisaties bij vraagstukken als: “hoe renoveer ik mijn kantoor met minimale impact op het milieu?”, “hoe verbouw ik de bestaande werkomgeving, zodat deze plek biedt aan het verdubbelde aantal werknemers?” of “hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers graag naar kantoor blijven komen?”. De drang naar het zoeken van circulaire oplossingen in combinatie met onze passie voor design maakt PD Group onderscheidend in de markt. Door nauw samen te werken met onze klanten, kunnen we maatwerkoplossingen ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en toekomstige doelen.

Waarom is het belangrijk voor PD Group om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

Deelname aan een platform als Smart WorkPlace stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties op het gebied van werkplekontwikkeling. Dit kennisplatform biedt waardevolle inzichten en inspiratie die we kunnen integreren in onze eigen projecten. Daarnaast biedt Smart WorkPlace een netwerk van professionals en organisaties die dezelfde visie delen. Door deel te nemen aan dit platform kunnen we waardevolle partnerships aangaan en samenwerken aan projecten die bijdragen aan de werkomgeving van de toekomst. Het versterkt onze positie als innovator en sparringpartner, en helpt ons om klanten nog beter van dienst te zijn met de juiste, vooruitstrevende oplossingen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven