Nieuws

23 september 2020: Studiemiddag Klimaatadaptief Vastgoed

23 september 2020: Studiemiddag Klimaatadaptief Vastgoed

Hoe kunt u met vastgoed inspelen op klimaatsveranderingen? Dat komt op 23 september aan de orde tijdens de Studiedag Klimaatadaptief Vastgoed. Dagvoorzitter is Ronald Huikeshoven van Smart WorkPlace partner AM.

Verleng de 8% bijtelling naar 2021

Verleng de 8% bijtelling naar 2021

Om ervoor te zorgen dat autoproducenten van volledig elektrische auto’s tijdig kunnen leveren roept Smart WorkPlace partner VZR het kabinet op de huidige bijtelling voor volledig elektrische auto’s te verlengen naar 2021.

Impact coronavirus op ICT-sector

Impact coronavirus op ICT-sector

Smart WorkPlace partner NLdigital wil zo goed mogelijk de impact onderzoeken van het coronavirus op de ICT-sector. Daarom heeft het een survey opgezet voor eigenaren en eindverantwoordelijken van digitale bedrijven.

Arbo Unie geeft tips voor verantwoord thuiswerken

Arbo Unie geeft tips voor verantwoord thuiswerken

Door het coronavirus werken veel mensen in Nederland noodgedwongen vanuit huis. Maar hoe zorg je ervoor dat je thuis optimaal kunt werken? Arbo Unie ergonoom Erwin Speklé geeft een aantal tips.

27 maart 2020: De digital workplace na de coronacrisis

Door de coronacrisis werken veel medewerkers noodgedwongen thuis. Maar hoe pak je dit aan en zorg je dat je met je collega’s toch productief blijft? Daarover organiseert Bind Community Building een aantal gratis webinars.

Corona en vastgoed

Corona en vastgoed

Hoe vindt een organisatie haar draai zonder kantoor? Hoe om te gaan met betalingsproblemen van huurders? Pieter Hendrikse van Smart WorkPlace partner JLL beantwoordt in Vastgoedmarkt zeven vragen over de impact van corona.

HR en de coronacrisis

De coronacrisis leidt ook bij de HR-afdelingen van organisaties tot uiteenlopende vragen. De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) bundelde er een paar.

Terug naar boven