Heijmans

Postbus 246
5240 AE Rosmalen

T: +31(073)543 5111

Heijmans Utiliteit maakt gezonde en inspirerende werkomgevingen voor eindgebruikers, zodat zij nog beter functioneren. In samenwerking met opdrachtgevers en partners in de keten is Heijmans Utiliteit huisvestingspartner en adviseur van de beheerfase en worden alle bouw- en installatietechnische activiteiten verzorgd. Zowel in grote als kleine contracten verrast Heijmans haar opdrachtgevers met hoogwaardige producten en diensten.

Mensen staan bij Heijmans voorop en eindgebruikers én medewerkers worden optimaal in hun kracht gezet. Technologie en data helpen daarbij om dit te doen. Omdat Heijmans door de ogen van de eindgebruiker kijkt, staat comfort en 24/7 beschikbaarheid centraal zodat de opdrachtgever zijn gebouw efficiënt en duurzaam kan gebruiken. Samen wordt een optimale gebruikers- en vastgoedwaarde door middel van onderscheidende proposities en duurzame verdienmodellen gerealiseerd.

Heijmans Utiliteit zorgt voor een betrouwbare uitvoering van alle beheer- en onderhoudstaken en projecten. Heijmans waardeert vakmanschap en is daar trots op! Integraal, altijd beschikbaar en dichtbij. Samen, resultaatgericht en vanuit eigenaarschap.

Bezoekadres: Graafsebaan 65, 5248 JT Rosmalen Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven