Martsprojecten

Oude middenweg 17
2491 AC Den Haag

T: 079 316 2195


Met trots stellen we ons voor als allround huisvestingsteam. Gestart vanuit verhuismanagement zijn we inmiddels uitgegroeid naar een complete dienstverlener op het gebied van huisvesting. Ons team met verschillende expertises, zoals interieurarchitecten, projectmanagers, verhuismanagers en verandermanagers vult elkaar aan en inspireert elkaar waardoor wij vanuit een energieke bron met u samenwerken aan uw huisvestingsprojecten. Samen bepalen we wat uw organisatie nodig heeft, of dit nu een nieuw ontwerp van uw werkomgeving, kantoorinrichting, haalbaarheidsstudie of verhuizing is. Wij leveren maatwerk door verbinding te maken met uw organisatie. Partnerschap en open, eerlijke communicatie staat voor ons centraal.

Buitengewoon is de standaard

Wilt u weten waar uw facilitaire organisatie staat of bent u benieuwd of uw leveranciers nog voldoen aan uw kwaliteitseisen? Gaat uw organisatie binnenkort verhuizen? Dergelijke huisvestingsvraagstukken en bijbehorende vervolgstappen kosten veel tijd en dat is er vaak niet. Daarnaast vraagt dit om zeer specifieke expertise die veel organisaties niet in huis hebben. Onze projectmanagers zijn experts op het gebied van huisvesting en facility management en beschikken over de kennis en ervaring om uw project een succes te maken.

Wij kunnen u adviseren op zowel strategisch als operationeel niveau. We bieden dus niet alleen advies, maar kunnen u ook ondersteunen bij de uitvoering. Ons succes zit in onze dienstverlening. Wij gaan altijd net een stapje verder dan de rest en steken graag onze handen uit de mouwen. Van nul tot nazorg staan wij klaar om u en uw organisatie te ontzorgen.

Marts biedt diensten op het gebied van huisvesting en facility management. Ook voor (interieur)ontwerpen op maat kunt bij ons terecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van Design gaat u naar Huisvestingsoplossingen op maat (martsprojecten.nl).

Social Media

Linkedin   Facebook   Instagram   

Naar het overzicht

Terug naar boven