Spacewell

Groningensingel ((1e etage, vleugel B) ) 1
6835 EA Arnhem

T: +31 (0)85 04 49 309


Technologie- en dienstverleningsbedrijf Spacewell (voorheen MCS Solutions, Axxerion & Plandatis) maakt onderdeel uit van de Nemetschek Group, een beursgenoteerde strategische holdingonderneming waarvan de operationele dochterondernemingen wereldwijd meer dan 2.500 medewerkers in dienst hebben. De software van de groep maakt levenscyclusbeheer van gebouwen mogelijk door de integratie van de ontwerp-, constructie- en beheerprocessen van een gebouw. De Nemetschek Group bevordert de digitalisering van de gebouwindustrie om een naadloze informatie- en feedbackstroom tijdens alle projectfasen te realiseren: van het ontwerp tot de constructie, het onderhoud en het beheer.

Slim(mer) gebouwbeheer

Spacewell heeft in het snelgroeiende gebouwbeheersegment, ook wel de gebruiksfase van gebouwen, dat tot 80% van de totale levenscycluskosten vertegenwoordigt, een sterke en globale positie opgebouwd. Door te investeren in gebouwbeheersoftware kunnen eigenaars van gebouwen aanzienlijk kosten besparen, de exploitatie en het onderhoud vereenvoudigen, de performantie van het gebouw vergroten, beter beantwoorden aan de behoeften van gebruikers en differentiëren in het aanbod binnen de competitieve vastgoedmarkt. Bij Spacewell streven we naar een slimmer gebouwbeheer en een betere gebruikerservaring door de integratie van FMIS en het Internet of Things. Ons smartbuildingplatform COBUNDU™ is erkend als de eerste en volledige sleutel-op-de-deursoftwareoplossing voor het implementeren van smartbuildingoplossingen en kan met de meest populaire sensortechnologieën integreren. Door gebruik te maken van realtime-IoT-sensorgegevens kunnen facility managers comfort en ruimte monitoren en verbeteren, gebruikers van gebouwen in real time assisteren en effectievere diensten afgestemd op activiteiten verlenen.

Wereldwijde uitbreiding

Spacewell heeft de afgelopen jaren dankzij zowel innovatie als wereldwijde uitbreiding een versnelde groei gerealiseerd. Nadat het bedrijf zijn oplossingen in augustus 2018 aan het bredere publiek van de Nemetschek Group heeft aangebracht, heeft Spacewell zijn Saas-expertise door de overname van de in Nederland gevestigde multi-tenant provider Axxerion verder uitgebouwd. De workflowgebaseerde software van Axxerion biedt een lichtere functionaliteit en een eenvoudige configuratie, waardoor de software snel kan worden geactiveerd. .Axxerion zelf nam in 2018 Plandatis over, leverancier van O-Prognose, software voor meerjarenonderhoudsplanning en conditiemetingen. Door de krachten te bundelen kunnen we een nog completere oplossing voor facility management, vastgoedbeheer, FMIS en smart buildings aanbieden.

Gebouwen laten werken voor hun gebruikers

Sinds de oprichting in 1989 hanteert Spacewell een mensgerichte benadering op het gebied van gebouwenprestaties. Het bedrijf vernieuwde door CAD-plannen in intelligente databaseobjecten om te zetten en zag snel in dat het essentieel was om tekeningen uit handen van CAD-experten te nemen en een brede groep van niet-specialisten de kans te geven om deze tekeningen voor diverse doeleinden te gebruiken om de productiviteit binnen vastgoed te verhogen.

Onze oplossingen, expertise en globale aanwezigheid zijn sindsdien drastisch gegroeid, maar ons hoofddoel is meer dan ooit gebouwen harder te laten werken voor hun gebruikers door gebouwdata te verzamelen en te verwerken. We helpen onze klanten om hun facilitaire dienstverlening te optimaliseren en tastbare resultaten te verwezenlijken. En we helpen hen om flexibele, toekomstgerichte werkplekken te creëren waarin diverse activiteiten en werkvormen optimaal ondersteund worden.

Spacewell is ervan overtuigd dat technologie echte uitdagingen moet aanpakken en scenario’s moet verwezenlijken met snelle ROI. Daarom berusten de oplossingen van Spacewell op uitgebreide know-how van interne FM-specialisten die met softwaredevelopers en datawetenschappers samenwerken. De oplossingen zijn door Spacewell gebouwd en op natuurlijke wijze met elkaar over de verschillende domeinen heen geïntegreerd. Ze zijn ook gebouwd op de nieuwste IoT- en mobiele technoIogieën om gebouwen slimmer te maken voor hun gebruikers.

Bezoekadres: Groningensingel ((1e etage, vleugel B) ) 1, 6835 EA Arnhem Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven