ThuiswerkAcademieDe ThuiswerkAcademie helpt werkgevers, specifiek veelal HR en workplace-managers die belast zijn met het opstellen van beleid voor het hybride werken, die zoekende zijn naar het volledig integreren van het thuiswerken.

Er gaat bij deze werkgevers vaak veel geld en moeite naar de kantoorhuisvesting,  de thuiswerkplek is een ondergeschoven kind terwijl dit wel heel veel impact heeft op het functioneren van de medewerkers. Het is wel gelukt om de basisbenodigdheden te faciliteren zoals hardware en ergonomisch werkmeubilair maar tóch mist er nog iets. Het gevolg is dat medewerkers afgestompt raken en hierdoor onvoldoende productief zijn. Dit veroorzaakt fysieke en mentale klachten die zelfs leiden tot uitval en uitstroom van medewerkers. Hierdoor is de werkgever niet de impactvolle topwerkgever die hij wil zijn.

Met onze begeleiding gaan medewerkers op een eenvoudige manier leren hoe zij hun individuele optimale thuiswerkplek kunnen realiseren en simpele succes routines integreren voor een afwisselende werkdag, zodat zij productief thuis kunnen werken en zich voldaan voelen na een thuiswerkdag.

Deze ‘Living Lab’ aanpak is dé manier om als organisatie spelregels op teamniveau en thuiswerkbeleid op organisatieniveau in te richten. Thuiswerken écht volledig faciliteren en medewerkers een ‘Best Workplace’ bieden: dat is wat je te doen hebt als organisatie om een topwerkgever én succesvol in business te zijn.

Bedrijven die het belangrijk vinden om Activity Based Working in de thuiswerksituatie te faciliteren en willen weten hoe ze dit in de praktijk brengen bij hun medewerkers bieden wij een gratis strategiesessie aan. In deze sessie leer je 3 strategieën om thuiswerkers te empoweren op een productieve, gezonde en authentieke manier vanuit huis te werken en de thuiswerkplek te creëren. Stuur ons een bericht via LinkedIn en je ontvangt bericht met de mogelijkheid een strategiesessie in te plannen. We helpen je graag op weg!

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven