ThuiswerkAcademieDe ThuiswerkAcademie helpt werkgevers, specifiek veelal HR en workplace-managers die belast zijn met het opstellen van beleid voor het hybride werken, die zoekende zijn naar de ingrediënten voor optimaal hybride werken voor alle medewerkers en teams.

Er gaat bij deze werkgevers vaak veel geld en moeite naar de kantoorhuisvesting,  de thuiswerkplek is een ondergeschoven kind terwijl dit wel heel veel impact heeft op het functioneren van de medewerkers. Het is wel gelukt om de basisbenodigdheden te faciliteren zoals hardware en ergonomisch werkmeubilair maar tóch mist er nog iets. Het gevolg is dat medewerkers afgestompt raken en hierdoor onvoldoende productief zijn. Bovendien wordt door de technologie de scheidslijn tussen werk en privé steeds dunner. Dit veroorzaakt fysieke en mentale klachten die zelfs leiden tot uitval en uitstroom van medewerkers. Hierdoor is de werkgever niet de impactvolle topwerkgever die hij wil zijn.

Met onze begeleiding gaan medewerkers op een eenvoudige manier leren hoe zij hun optimale hybride werkweek en ultieme thuiswerkplek kunnen realiseren. Middels een simpel stappenplan worden individuele succes routines geïntegreerd voor een afwisselende thuiswerkdag, zodat zij zich succesvol en voldaan voelen na een hybride werkweek.

Deze ‘Living Lab’ aanpak is dé manier om als organisatie spelregels op teamniveau en thuiswerkbeleid op organisatieniveau in te richten. Hybride werken door thuiswerken écht volledig faciliteren en medewerkers een ‘Best Workplace’ bieden: dat is wat je te doen hebt als organisatie om een topwerkgever én succesvol in business te zijn.

Volg de ThuiswerkAcademie op LinkedIn en ga direct aan de slag met de ideeen en tips die worden gegeven. Ook een gratis videotraining behoort tot de mogelijkheden. Bij de ThuiswerkAcademie leren medewerkers en managers hun optimale hybride werkweek en hun ultieme thuiswerkwerkplek te ontwerpen. Dat geeft de basis die nodig is voor een productieve en plezierige werkweek.

www.thuiswerkacademie.nl      

https://www.linkedin.com/company/thuiswerkacademie/

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven