Vodafone Business

Boven Vredenburgpassage 128
3511 WR Utrecht

T: 0800-0094

Als ‘partner for progress’ helpen we organisaties een digitale voorsprong te nemen en zich succesvol te vernieuwen. In samenwerking met ons mondiale netwerk van partners helpen we klanten om betekenisvolle stappen te zetten. En van de kleinste tot de grootste digitale oplossing: we maken ze precies op maat. Op onze vaste en mobiele netwerken bieden we de nieuwste technologieën. Zo zoeken we continu de grenzen op van wat mogelijk is.

De digitale werkplek van VodafoneZiggo

Als leverancier en adviseur op het gebied van de digitale werkplek en de achterliggende infrastructuur, weet VodafoneZiggo vanuit de eigen praktijk waar de kansen en uitdagingen liggen. De wereld verandert continu en iedereen moet meebewegen. Denk aan verwachtingen van werknemers, wensen van klanten en systemen die verouderen. Na iedere verandering moeten we weer opnieuw kijken: keren we weer terug naar business as usual of is de werkplek structureel veranderd? En zo ja, wat betekent dat dan?

Vodafone Business deelt graag ervaringen over het inrichten van een succesvolle digitale werkplek. Daarin zullen deze vraagstukken aanbod komen:

  • Hoe versterkt het digitale werken uw bedrijfsstrategie?
  • Zijn medewerkers buiten kantoor echt productiever?
  • En hoe zit het met beveiliging en privacy van gegevens?

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven