YNNO B.V.


T: 030-7670500


YNNO (spreek uit: you know) is het adviesbureau dat gespecialiseerd is in nieuwe manieren van werken. Wij helpen uw organisatie om de prestaties in uw werk op een hoger plan te brengen. Uw organisatie kan daarmee haar eigen ambities op dit gebied waarmaken en een nieuw niveau van presteren bereiken. Samen met u werken wij aan een vernieuwende strategie, een geslaagde implementatie en borging van duurzame resultaten. Met onze passie voor uw organisatie en ons vak brengen wij frisse ideeën en inspiratie mee om uw mensen te enthousiasmeren, onderling te verbinden en mee te nemen in deze verandering.

Wij staan uw organisatie graag bij met onze deskundigheid en jarenlange ervaring. Onze adviseurs helpen u graag. De vakinhoudelijke specialisaties op de gebieden procesinnovatie, ICT, huisvesting en organisatiebegeleiding hebben wij zelf in huis zodat wij u in deze multidisciplinaire projecten uitstekend van dienst kunnen zijn.

Voor uw organisatie nemen wij de ervaring mee vanuit onze andere aansprekende klanten in het bedrijfsleven, de financiële dienstverlening, de overheid en het onderwijs in binnen- en buitenland. Om daarmee maximale kruisbestuiving en een frisse kijk op uw problematiek te waarborgen!

Naast ons werk voor u als klant in projecten zijn wij actief in wetenschappelijke onderzoeksprojecten en gaan wij regelmatig op studiereizen over de wereld om zelf nieuwe inspiratie op te doen. Wij organiseren voor u aantrekkelijke netwerken waar u andere klanten en collega’s kunt ontmoeten om te leren en samen verder kennis te ontwikkelen.

WAAROM YNNO?

  • Uw werk staat centraal
  • Ieder project vraagt een holistische aanpak
  • Specialistische kennis per vakgebied
  • Met passie en gedrevenheid samen met u tot resultaat komen

Bezoekadres: Orteliuslaan 9, 3528 BA Utrecht Google Maps

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven