5 april 2018: Vierde Jong Professionals Festival dit jaar in april

 5 april 2018: Vierde Jong Professionals Festival dit jaar in april

Het Jong Professionals Verenigd netwerk verzorgt ook dit jaar – voor inmiddels de vierde keer - het gezamenlijke JPV Festival 2018,. Deze wordt gehouden op 5 april.

Het Jong Professionals Verenigd netwerk is opgericht door vijf young professional communities van technische brancheverenigingen in de gebouwde omgeving.  Het gaat om NVDO Jongerenboard, Young TVVL, Uneto-VNI, FMN en Bouwend Nederland. "Wij houden elkaar op de hoogte van de nieuwste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en stimuleren kruisbestuiving tussen verschillende sectoren binnen de driehoek mens, gebouw en omgeving", aldus het netwerk op hun eigen site.

‘Save the date'

Welke sprekers er komen is nog niet bekend, maar ‘save the date’. Vorig jaar had het JPV Festival twee gerenommeerde key note sprekers op de buhne staan. Thomas Rau en Martijn Aslander. Ook de side-events zoals demonstraties van Microsoft Hololens, VR, AR en Mixed Reality toepassingen, een MakersLab, Mystery Experiences en Silent Disco, brachten veelvoud aan smaken teweeg. Zie het filmpje voor een terugblik.

FutureLab

Ook dit jaar worden om de keynotes heen deze lezingen en activiteiten georganiseerd, in het zogeheten FutureLab. Bij het Festival – net als bij een muziekfestival – doet men pauzeloos programmeren. Men bepaalt zelf waar je aanschuift en wanneer je weer verder gaat. Speel met de nieuwste technische gadgets, laat je verbazen door geniale uitvinders en overlaad jezelf met kennis.

Het Festival wordt gehouden op 5 april tussen 14.00 – 20.00 uur, de locatie is nog niet bekend.  Meer informatie is hier te vinden. 

Bron: Jong Professionals Verenigd

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 5 april 2018permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven