Remko Stolk nieuwe CEO van HEYDAY

Remko Stolk nieuwe CEO van HEYDAY

Remko Stolk, voorheen Commercieel Directeur van Asito, is per 1 februari 2021 benoemd tot CEO van Smart WorkPlace partner HEYDAY Facility Management. Hij volgt Bob Mols op die Algemeen Directeur wordt van Asito.

Bob Mols vervult sinds 1 oktober 2017 de rol van CEO van HEYDAY. Hij heeft zijn sporen verdiend in de zakelijke dienstverlening en was voorafgaand aan HEYDAY onder andere werkzaam bij KPN en detacheerder Maandag. Tevens heeft Mols eerder diverse interim-opdrachten voor ADG dienstengroep gedaan. Remko Stolk is per 1 januari 2015 werkzaam in de rol van Commercieel Directeur bij Asito. Hij heeft veel ervaring op het gebied van commercieel management. Voor hij bij Asito kwam, werkte hij onder meer bij Randstad in verschillende functies. De overstap naar HEYDAY biedt Stolk de kans om door te groeien tot CEO.

Stolk licht zijn overstap toe: “Door het stokje over te nemen van Bob bij HEYDAY kan ik de mooie overstap maken van Commercieel naar Algemeen Directeur. Ik ben 51 jaar, woon samen met mijn vriendin en vier kinderen in Enschede. We genieten echt van het leven, waarbij de juiste work/life balans erg belangrijk voor ons is.” Vervolgens gaat hij in op zijn overtuiging: “Door hard werken en gedrevenheid kun je veel bereiken in het leven. Daarbij vind ik het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Ga je met tegenzin, ga dan wat anders doen. Daarvoor is het leven veel te mooi.” Ook is Stolk duidelijk over wat hij wil bereiken bij HEYDAY: “Allereerst wil ik veel plezier in mijn werk hebben, gezond en gelukkig zijn en blijven. Ook wil ik HEYDAY verder uitbouwen tot de belangrijkste speler in de Nederlandse facilitaire markt.” En hij geeft aan wat hij daarvoor meebrengt: “Vanuit mijn commerciële achtergrond geloof ik dat het begint bij klanten én eindigt bij klanten. Succes maak je immers samen met medewerkers bij klanten, waarbij mooie klanten ook weer mensen aantrekken die graag bij je werken.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven