Strukton Worksphere partner van WorkPlace Xperience

Strukton Worksphere partner van WorkPlace Xperience

De WorkPlace Xperience is voor WPX-partner Strukton Worksphere dé plek om het net op te gaan halen, kennis te delen en gelijkgestemden te ontmoeten om zo de dienstverlening te optimaliseren. Gwen Mertosentono licht toe.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste ontwikkelingen in de gezonde en duurzame werkomgeving?

“Controle & Grip, Betekenisvol en Verbinding, waarbij de gebruiker het succes van de werkomgeving bepaald. Een aantoonbare gezonde, duurzame en inspirerende omgeving is een vereiste waar gemaksdiensten zoals werkplekreservering, zelf instellen van het comfort en informatie over de werking van het gebouw de basis wordt. Inzicht en gebruik van data en digitalisering is een vereiste dit te bereiken. Daarnaast geeft het inzicht in de mogelijkheden en consequentie bij veranderend gebruik. Wat maakt dat je zelf de regie kan voeren en een gebouw dus onderdeel wordt van de werk- en verblijfsbeleving.”

Hoe zet jij met je organisatie de duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken van morgen?

“De wensen en eisen van de gebruiker zijn onderhevig aan maatschappelijk ontwikkelingen zoals aandacht voor het persoonlijk welzijn en de ontwikkeling van onze leefomgeving. Door in co-creatie met gebruikers nieuwe diensten te ontwikkelen zorgen we voor een toekomstbestendige werk- en verblijfsomgeving waar gebruikers in kunnen excelleren.”

Waarom heb je besloten met jouw organisatie deel te nemen aan de WPX?

“Werk- en verblijfsomgevingen veranderen en gebruikers krijgen andere wensen. Hier moet je als bedrijf continue op anticiperen en daar is inspiratie voor nodig vanuit verschillende vakgebieden. WPX biedt bezoekers een breed scala aan ideeën waarbij de gebruiker en de wereld centraal staan. Voor ons dé plek om het net op te gaan halen, kennis te delen en gelijkgestemden te ontmoeten om zo onze dienstverlening te optimaliseren.”

Wat maakt in jouw ogen de WPX onderscheidend ten opzichte van andere beurzen/evenementen?

“De mens en de wereld staat op deze beurs centraal en niet het gebouw. Met de behoefte van de gebruiker als vertrekpunt kijken we hoe we met alle standhouders kunnen zorgen voor een gezonde, toekomstbestendige werk- en verblijfsomgeving.”

Kun je al een tipje van de sluier oplichten van de innovaties/projecten die je op de WPX gaat presenteren?

“Digitalisering als ondersteunend tool om te komen tot een gezonde toekomstbestendige werk- en verblijfsomgeving. Vanuit een integrale benadering willen we het gebouw waardevoller maken voor zowel professionals als de gebruikers. Tijdens dit event lanceren we een nieuwe ontwikkeling, ontwikkeld in co-creatie met klanten, leveranciers en medewerkers met passie voor hun vak.”

Wil jij ook partner worden van WorkPlace Xperience 2022? Bekijk de verschillende mogelijkheden om aan te sluiten. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven