Themadossier: WorkPlace Management SWP.

Schiphol Real Estate vraagt gezonde oplossingen voor gebouwen

Schiphol Real Estate vraagt gezonde oplossingen voor gebouwen

Innovatieve toepassingen of diensten voor een gezondere werkomgeving: daar is Schiphol Real Estate naar op zoek voor haar gebouwen en huurders rondom de luchthaven.

Welk Utrechts kantoor is meest groen, gezond en inspirerend?

Welk Utrechtse kantoorgebouw is dit jaar het meest groene, gezonde en inspirerende kantoor? Dat is de inzet voor de tweede editie van de Healthy Urban Office Challenge.

Amazon Spheres: groen kantoor in overtreffende trap

Steeds meer bedrijven kiezen voor meer groen in kantoren, maar er is altijd een overtreffende trap: het onlangs geopende Amazon Spheres in Seattle is zo’n kantoor.

'Van werkplekken naar plekken die werken'

'Van werkplekken naar plekken die werken'

Huisvesting heeft een grote invloed op de mensen die haar gebruiken. En daarmee ook op de resultaten van het proces waaraan diezelfde mensen werken.

Sociale media slaat brug tussen architect en gebruiker

Sociale media helpt om de architectuur van gebouwen al zelfs ver voor de bouw ervan tussen de oren te krijgen van de gebruikers.

Concrete maatregelen om duurzamer te reizen motiveert werknemers het meest

Concrete maatregelen om duurzamer te reizen motiveert werknemers het meest

Bied je als werkgever jouw werknemers concrete maatregelen aan om duurzamer te reizen, zoals een fietsplan en ov-jaarkaart, dan is de kans groot dat dit aanslaat in het bedrijf.

Nieuwe werkomgeving zet verzekeringsgigant vandaag al neer in toekomst

De nieuwe kantoorwereld van de Allianz Global Digital Factory in München ziet eruit als een loft die de innovatie weerspiegelt van het digitale tijdperk in elke hoek van het gebouw.

Terug naar boven