Themadossier: Zorg

Zorg is onder invloed van de coronapandemie top of mind geworden. Alleen goed geoutilleerde instellingen - van ziekenhuizen tot verpleeg- en verzorgingstehuizen - zijn in staat om de juiste randvoorwaarden te scheppen tot het leveren van de zorg. Daarbij spelen zaken als data, de kwaliteit van het binnenklimaat en hygiene een cruciale rol. 

In het themadossier Zorg treft u themagerelateerd nieuws, onderzoeken, whitepapers, projecten en blogs. Heeft u aanvullingen voor het themadossier Zorg? Informeer de redactie via peter@smartwp.nl.

De Experts en Partners zijn u graag van dienst met relevante kennis en ontmoeten u graag!
Wil u uw organisatie profileren op dit thema? Word dan partner van Smart WorkPlace!

Meer informatie

Themadossier: Zorg
“Je helpt levens redden”

“Je helpt levens redden”

Mike van der Sar is projectleider en lid van het landelijk marktteam Zorg van Smart WorkPlace partner Strukton Worksphere. Hij legt uit wat werken in ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en cleanrooms bijzonder maakt.

Lees verder

Verduurzamen in de zorg

Verduurzamen in de zorg

Hoe maak je in de zorg duurzame impact? Roel Wever van Smart WorkPlace partner CFP Green Buildings ging erover in gesprek met Wibaut Nouwens, verantwoordelijk voor de verduurzaming van gehandicaptenzorgorganisatie ASVZ.

Lees verder

Technisch comfort in de zorgsector

Technisch comfort in de zorgsector

Hoe verbeter je het technisch comfort in de zorgsector? In Smart WorkPlace magazine nummer 7 legt de Stichting S&L Zorg uit welke rol PULSE 3 van Smart WorkPlace partner Strukton Worksphere daarbij kan spelen.

Lees verder

VWS start inventarisatie AI databeschikbaarheid in de zorg

VWS start inventarisatie AI databeschikbaarheid in de zorg

Het ministerie van VWS heeft Capgemini Invent gevraagd om te inventariseren welke initiatieven en/of constructies er in Nederland bestaan om (zorg)data beschikbaar te maken voor artificiële intelligentie (AI).

Lees verder

Terug naar boven