Tapijttegels met de laagste CO2-voetafdruk in Europa

100% recyclebare tapijttegels. DESSO levert de nieuwste tapijttegels die dankzij een gesloten recyclingsysteem de laagste CO2-voetafdruk hebben in Europa. Een mooie circulaire optie voor de werkomgeving.

De DESSO Origin en Retrace zijn honderd procent recyclebaar in hun eigen tapijtrecyclingcentrum. Goed doen voor de mens en de planeet betekent echte stappen ondernemen om de uitstoot te verlagen van broeikasgassen zoals CO2, die een belangrijke bijdrage leveren aan de opwarming van de aarde.

Tarketts circulaire aanpak van tapijttegels stelt hun in staat om precies dat te doen. Als enige tapijttegelfabrikant met een gesloten recyclingsysteem beperken zij het gebruik van nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten en vermijden ze veelvoorkomende opties die CO2 uitstoten, zoals verbranden en storten aan het einde van de levensduur van het product.

Made to be Remade

De DESSO Origin-collectie is made to be remade. Het is een circulair product dat zo is ontworpen dat het weer uit elkaar kan worden gehaald, zodat alle componenten gemakkelijk kunnen worden gerecycled tot grondstof voor nieuwe tapijttegels. Het resultaat: een collectie die technische expertise combineert met tactiliteit en textuurrijke schoonheid. Voor een nieuw en vernieuwd begin.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven