22 april 2021: Smart WorkPlace belicht gezonde werkomgeving tijdens Verbindingsfestival

22 april 2021: Smart WorkPlace belicht gezonde werkomgeving tijdens Verbindingsfestival

Op 22 april vindt de tweede editie van het online Verbindingsfestival plaats. Smart WorkPlace is als partner aan het festival verbonden en verzorgt het thema Werken met aandacht voor de gezonde werkomgeving.

Het programma:

13.00-13.40 Hoe realiseer ik de flexibele gezonde werkomgeving? – Marieke van Beurden, Rob van Gemert en Wietse Walinga

Wietse Walinga van Smart WorkPlace houdt een interactief vraaggesprek met Rob van Gemert, Sales Director van Spacewell en expert bij Smart WorkPlace, en Marieke van Beurden, Program Director Human Vitality & Technology van de Technische Universiteit Eindhoven, over hoe je de flexibele en gezonde werkomgeving kunt realiseren.

14.40-15.00 Gezond werken in de stad – Nils Bonder

Nils Bonder is Manager Healthy Urban Living bij AM RED en expert bij Smart WorkPlace. Hij richt zich op het gezond verduurzamen van (commercieel) vastgoed vanuit de overtuiging dat vastgoed pas echt waarde toevoegt indien het volledig ten dienste staat van haar gebruikers. 

15.50-16.20 Hoe moet je beginnen met het organiseren van de gezonde werkomgeving? – Vincent Schenkels en Melissa Jongerius

Vincent Schenkels is oprichter/eigenaar van The Enablers en expert bij Smart WorkPlace. Hij denkt dat in de toekomst werkplekondersteuning met name gericht is op employee engagement, waarbij B2C verdienmodellen centraal zullen staan en de medewerker zelf bepaalt welke werkplekondersteuning hij/zij wenst en in hybride omgevingen ook waar en wanneer. Melissa Jongerius is adviseur huisvesting en gezonde & sociale omgevingen bij draaijer+partners.

16.00-16.20 Werken in de gezonde stad – Paul van Rijn

Paul van Rijn is Workplace Consultant bij de Gemeente Utrecht en expert bij Smart WorkPlace. Hij is een bevlogen huisvester met oog voor de dimensies 'work' en 'place'. De inzet is altijd een kwaliteitsverbetering willen realiseren voor de gebruikers. Methodiek is de dialoog waarin de vertaling van de betrokken disciplines (IT, HR, FM en RE) voor hem altijd de leukste puzzel is. 

Naast Werken heeft het Verbindingsfestival nog vijf andere thema’s: Natuur, Samen leven, Integraal, Lucht en Bewegen. 

Smart WorkPlace belicht gezonde werkomgeving tijdens Verbindingsfestival

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 22 april 2021permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven