IWG opent nieuwe Regus in Deventer vanwege stijgende vraag naar hybride werken

IWG opent nieuwe Regus in Deventer vanwege stijgende vraag naar hybride werken

IWG, ‘s werelds grootste aanbieder van hybride werkoplossingen met merken als Spaces en Regus, opent een nieuwe kantoorlocatie in Deventer vanwege de stijgende vraag naar hybride werken.

De nieuwe IWG-locatie opent in een kantoorgebouw van Time Equities aan de Staverenstraat. Regus zorgt voor flexibele verhuur en aanvullende services in het pand.

Hybride werkoplossing

De vraag naar professionele werkplekken in regio’s buiten de vijf grote Nederlandse steden neemt toe omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun tijd te verdelen tussen werken op het hoofdkantoor, thuis en een flexibele werkplek dicht bij huis. De regio rondom Deventer is een van de snelst groeiende regio’s van het land. De stijgende vraag van bedrijven en werknemers naar hybride werkoplossingen zorgt ervoor dat IWG het komende jaar 1.000 nieuwe locaties aan het wereldwijde netwerk toevoegt.

Het openen van de nieuwe locatie in Deventer is onderdeel van de missie van IWG om het netwerk van kantoorlocaties fors uit te breiden naar grote en middelgrote steden. De Regus-vestiging biedt ruimte aan bedrijven, werknemers en ondernemers die werken tussen Utrecht en Groningen, en zorgt voor een verbinding met grotere steden en het noorden van Nederland.

Flexibele nieuwe locatie

Omdat flexibiliteit steeds belangrijker wordt voor huurders, zowel voor de kleine als grote partijen, besloot gebouweigenaar Time Equities een samenwerking aan te gaan voor deze locatie met IWG. Met een jaarlijkse investering van ongeveer 50 miljoen pond in het technologieplatform, biedt IWG partners toegang tot alle expertise van het bedrijf, evenals ondersteuning bij het ontwerp, de inrichting, de verkoop - en marketingmogelijkheden. De nieuwe Regus-locatie in Deventer biedt kantoor-, coworking- en vergaderruimtes.

Michiel Biermans, Real Estate Director van IWG in Nederland:  “Met de opening van deze nieuwe locatie dichten we ons netwerk verder in Nederland. Als belangrijk zakelijk knooppunt is Deventer voor ons een uitstekende plek. De behoefte aan professionele flexibele werkplekken blijft toenemen nu hybride werken voor steeds meer bedrijven en werknemers de norm wordt. We zijn dan ook trots om samen te werken met Time Equities en een Regus-vestiging te openen op deze locatie.” 

"De opening van de nieuwe locatie in Deventer komt op een moment dat steeds meer bedrijven ontdekken dat flexibel werken zorgt voor meer gelukkige en tevreden werknemers. Het is ook bewezen dat hybride werken de productiviteit verhoogt en een bedrijf de mogelijkheid biedt op- of af te schalen tegen aanzienlijk lagere kosten."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven